IRC-Galleria

London 17.1.05Keskiviikko 18.01.2006 00:11

4:s paiva Lontoossa takana ja ainakin tahan mennessa oon tykanny suunnattomasti! En oo kyl viela kayny missaan kauempana kun tassa Barnesin ja Richmondin alueella pyoriny vaan, mut silti on ollu tosi kivaa.
Perhe on uskomattoman rento ja mukava. Poikia on kolme mut hyvin tulee toimeen niiden kans kun ne on tosi kiltteja ja fiksuja mita nyt vahan saa repia pois XBoxin eesta..
Paivat on menny kotona, koska V on kipea. Ollaan pelattu lasten Trivial Pursuitia jossa olen joka kerta havinnyt.. no shame..Pienemmat pojat vien kouluun aamulla klo 8.30, kiva aamuhappihyppely siis.. x)

Viikonloppua odottelen innolla. En vaan tieda viel minne asti viitin lahtea ja mita tekemaan mut jotain pitaa keksia. Pahat viinan, tupakan ja muun kivan tuskat.. 4 paivaa polttamatta. Ihan hyva. Ehka en alotakaan uudestaan...... EHKA.

Vahan hyva kahtoo Emmerdalee taalla, tulee ainaki 3 jaksoo paiva. OC:ta tulee paljon myos. Ovat reilusti edella Suomen jaksoja.

Nyt mun on pakko menna viela poikien kans alas kun L lahtee kaymaan jossain. Pitaa kayda paivisin kirjottelemassa niin ehka saa jotain irtikin..

see ya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.