IRC-Galleria

hellouTorstai 19.01.2006 15:30

se on jo torstai tanaan. Viimeinkin eka paiva yksin kotona kun kaikki pojat sain vihdoin kouluun.. Sain eilen palkkaa, haluaisin olla nyt kaupungilla mut pitaa odotella ruokalahetysta kun tilattiin netista niin tanaan on se toimituspaiva. Katevaa. No ilma on -yllatys yllatys- aikas pilvinen joten parempi pysytellakin sisalla, saattaa sataa millon tahansa. Viikonlopuks luvattiin parempaa saata, ajattelinkin menna keskustaan kattelemaan muutamia pakollisia nahtavyyksia :)

Eilen illalla istuin mun huoneen ikkunalaudalla -tai oikeestaan se on semmonen janna hyllysysteemi kun se huone on vahan niinku maan alla..- ja tajusin etta viimesen kuukauden aikana mulla on ollu kolme huonetta ja kolme eri maisemaa. Kuukausi sitten olin viela Kreikassa ja ikkunastani avautui todella kaunis merimaisema. Aurinko paisto joka paiva, meri oli turkoosi ja hiekka polys pihassa. Sitten muutin takaisin Suomen pakkasiin ja ikkunasta naky pelkkaa lunta ja joen jaata. Harvoin edes ulos naki kun aina oli pahuksen pimeaa.. Nyt mun ainoa ikkuna on kattoluukku josta nakyy keittion valoa, naapurin aitaa ja lentokoneet jotka laskeutuu Heathrow'lle. Illalla on pimeaa ja usein sataa. Karua mutta omalla tavallaan aika kaunista. Onneks nayttaa tuo erilaisiin elinymparistoihin sopeutuminen sujuvan todella helposti, vaikka jos saisin valita niin Kreikassa mieluusti viela olisin..

Tana aamuna vein pienimmat pojat kouluun ja poikkesin samalla kahville johonkin trendikkaaseen italialaiskahvilaan. Se oli taynna kotiaiteja pienimpine lapsineen. Lapset kaato mehua lattialle ja mina autoin siivoamaan. Istuin ihan kahvilan takaosassa ja luin lehtea kun haistoin tupakan hajun. Mies viereisessa poydassa poltti. 5 paivaa olin polttamatta mut sitten ratkesin.. Ajattelin etta polttelen tuon Suomesta tuodun askin loppuun enka osta taalta lisaa kun kallistakin se on.. Toivottavasti pitaa paatos.
Kahvilasta kavelin Thamesin vierta eraalle kuntoklubille hankkimaan itelleni jasenkorttia. Host-isani suositteli kyseista paikkaa ja lupasi viela maksaakin jasenyyden, ovat itsekin kyseisen puljun asiakkaita. Se oli kuitenkin kiinni joten pitanee palata asiaan iltapaivalla. Hitto nyt pitais hakea pyykit pesulasta..

Se ruokalahetys ei oo vielakaan tullu. Piti tulla 10-12, kello on nyt 11.30.

Tanaan on T:n syntymapaiva. Jo toinen kerta kun en oo paikalla. Kylla on taas aika menny akkia, muistan hyvin elavasti kun tasan 2v sitten kirjotin synttarikortin T:lle Belgiassa,muistan viela millanen se kortti oli ja mista ostin sen.. Olis kylla ollu kiva juhlia tana vuonna yhdessa pitkasta aikaa, mut se jai taas. Sit kun tuun huhtikuussa niin kylla juhlitaan!!!

No nyt on pakko jo menna alas astioita ja pyykkia pesemaan.. jipii...

see ya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.