IRC-Galleria

Kjeh..Maanantai 21.04.2008 19:32

Elämäsi on kuin seikkailuelokuva!

Nyt mennään eikä meinata! Sinun elämäsi on jännää päivästä toiseen - tai sitten sinulla on vain loistava asenne. Olet niitä ihmisiä, joita ei pysäytä mikään - ei lumivyöry, eikä vihainen alkuasukasheimo - kun olet jotain päättänyt.

Sinulla on laaja tuttavapiiri, mutta vain harvoja läheisiä ystäviä. Tosiystävät sitten kestävätkin rinnallasi mitä vain. Välillä saattaa tuntua siltä, ettei sinulla ole aikaa seurustelulle. Kun maailmanpelastamiselta ehdit, on onni myös ulottuvillasi - kukapa ei sinua haluaisi. Vaadit kuitenkin myös kumppaniltasi tiettyä rämäpäisyyttä.

Hienointa elämässäsi on se, ettei koskaan tiedä, mitä ihmeellistä huominen taas tuo tullessaan. Uusi seikkailu, jippii!

Mä oon ferrari... :DKeskiviikko 16.04.2008 15:33

Sinä saat katseet kääntymään! Tiedät tyylisi ja haluat sen näkyvän toisillekin. Haluat tulla, nähdä ja voittaa. Vauhdikas elämäsi vie sinua pintapaikasta toiseen ja rinnallasi viihtyvät kaupungin näyttävimmät naiset. Olet tottunut saamaan sen, mitä haluat, tässä elämässä nopeat syövät hitaat. Perävalojasi saattaa jäädä katselemaan monikin kyynelehtivä silmäpari, mutta sinä et ehdi taustapeiliä vilkuilemaan, kun uusi tie jo avautuu edessäsi. Joskus kannattaa ehkä kuitenkin pysähtyä miettimään, peitätkö tavaralla tunteen puutteen. Olet seksikäs!

Pipipää!!!!Keskiviikko 16.04.2008 15:27

Leijona 23.7.-22.8. - Leijona 23.7.-22.8.

Joko tai. Räiskyvää ilotulitusta tai riipivää sodan ryskettä. Kahden vahvan, ihailua jatkuvasti tarvitsevan ihmisen liitto, joka voi olla intohimoinen ja syvästi tyydyttävä tai sisimmän rikki repivä. Mustasukkaisuuskin pääsee valloilleen, vaikka Leijona häpeääkin myöntää kokevansa näin alhaisia tunteita. Mutta jos pääsette alun taisteluiden läpi, voitte saavuttaa todella antoisan ja ihmeitä täynnä olevan liiton. Viisi helmeä.

Viisi helmeä on parasta mahdollista yhteensopivuutta. Pidä kiinni tästä aarteesta, sillä teidät on luotu toisillenne!

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 15:25

niin siis ei mulla tylsää ole... mutta.... =) No... Jatkuu ensi numerossa... =D

Ei ikä paina ei... =)Keskiviikko 16.04.2008 15:24

Olet kenties aikuistunut, muttet onneksi liikaa! Ymmärrät, ettei elämä ole niin vakava asia, ja uskallat pitää hauskaa. Sinulla on ystäviä, jotka seisovat aina takanasi; tuntemattomia rempseä tyylisi voi joskus hirvittää, eikä sinulla ole asiaa hienostopiirehin. Toisaalta, miksi haluaisitkaan sinne, sinullahan on hauskaa juuri nyt!

Jos oletkin seniori, niin iloinen seniori!

kjeh kjeh.. Niin vissii.. xDKeskiviikko 16.04.2008 15:20

Remonttireiskan työ saattaa olla suuri, kenties tuntematon unelmasi. Ei ole mitään, mitä et saisi kasattua! Korjaat ja fiksaat ystävienkin kirjahyllyt, ja saattaapa siinä sivussa herua muutama suhdeneuvokin. Halveksut pintakiitäjiä, jotka eivät erota lakkapurkkia maalista: kyllä oma koti täytyy osata hoitaa!

Remppaaja on hyödyllinen kaveri, ja jakeletkin auliisti parhaat napustus- ja näperrysvinkit.

tylsyyttä... testejä...Keskiviikko 16.04.2008 14:57

Grrr - sinä olet kissapedoista villein ja vaarallisin eli tiikeri.

Tiikerit ovat melkoisia yksineläjiä, tosin silloin tällöin nekin kaipaavat seuraa. Etenkin kumppania etsiessäsi osaat pitää aikamoista meteliä itsestäsi, minkä vuoksi jotkut saattavat pitää sinua melkoisena rehvastelijana. Sisälläsi piileksii kuitenkin myös rauhallisempi tyyppi, jolle kehrääminen oman kullan kainalossa ei suinkaan ole vierasta. Purrr...

Tiikerit eivät karta vaarallisiakaan tilanteita, silloin kun ovat jostain asiasta kiinnostuneita. Riskirajoilla eläminen saattaa vaatia veronsa ja tiikerityypit saavatkin elämässä usein myös näpeilleen. Useimmiten tiikeri selviää kuitenkin tilanteesta kuin tilanteesta, nousten aina jaloilleen.

SurkuTorstai 03.04.2008 13:29

Musta tuntuu et nykyään ihmisiä kuolee ihan liikaa ja ihan turhaan! Tai sit mulla on vaan huoli kaikista.. En mä tie... Ja kaikille tapahtuu ihan liikaa paskaa... porukka ajaa kolareit, sairastuu tauteihi tai satuttaa muuten vaan itteensä... Väärin jokaista ihmistä kohtaa kun elämä nyt ei muutenka hirveen pitkä oo... Ja kaikkien pitäis tehä paljon asioita mitä haluis ja olla onnelline...

[Ei aihetta]Torstai 03.04.2008 13:23

http://www.koivuneva.com/varihoroskooppi.htm

Väri Horoskooppi!

Jos syntymäpäiväsi on:
14.8. - 23.8. = vihreä

VIHREÄ
Tulet oikein hyvin toimeen vieraidenkin ihmisten kanssa, koska sinussa ei ole ujouden häivääkään, mutta samalla voit tahattomasti myös loukata toisia. Haluat rakkaaltasi tunteita ja huomiota, mutta enimmän osan elämästäsi olet sinkkuna etsien "sitä oikeaa.

Kjeh... Vai sellasta... No musta kyl tuntuu et oon sen oikeen löytäny ja en mä vissii vieraitte ihmiste kans tuu hyvin toimee ko oon niin ujo... <virne>

*argh*Lauantai 08.03.2008 02:11

Prkl et tuntuu vamolta ko vasemmast kesost on jo pari päivää lähteny tunto... :(