IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.05.2009 20:57

Nyt ois kuulkaas uus nikki hakusessa... Kertokaa mulle joku...!!!!!!!!

Wippii! Sunnuntai 26.04.2009 00:57

Tänään on kyl tullu tehtyä kaiken näköstä! Voi huh huijjakkaa! :D Aamul puutöitä, sit lappaa lunta sellaselta 4 kertaa 3metrii ja metri korkeelta alueelta.. :D Voi vehne mikä paska duuni! :D Mut tulipahan tehtyä! Sen jälkee lappaa soraa ja kiviä kottareihi ja kiskoon sitä auto katoksee! JEE! :D Sit viel rikkoo jäät saunan eestä! xD Olipahan nastaa! No olipahan ainaki lämmin päivä ja tankki täynnä! JA ollaanpahan hölmöilty taas piiankin kanssa! :D Et MOI vaan sillekkiii! :D Vamotus vamotus! Nippekin pääsee joskus kohta ehkä töistä ja sit saunaan jossain vaihees jos se on viel lämmin! :D Ronikin olla tääl tänää.. :)

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 20:12

Voi vitsi tää photo play keksintö on sitten niin jännä!!!! =D

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 23:50

jaahas jaahas... Buahahaa! :D Kinkku keskellä ruutua! :D

[Ei aihetta]Torstai 01.01.2009 07:17

Hyvää tätä vuotta kaikille! :)

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 20:33

Olo tila Oma

Kiitos Yberille nukkumapaikasta

Kiitos kaikille Ihanille immeisille

Pää tässä Hajoo

mutta rakkaus & onni kulkee käsi kädessä!

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 20:19

Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö:Hidasta,mua pelottaa
Poika:Enkä,tää on hauskaa
Tyttö:Eikä ole.Oo kiltti,tää on liian pelottavaa
Poika:Sano mulle sitten,että sä rakastat mua
Tyttö:Hyvä on,mä rakastan sua.Jarruta!
Poika:Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika:Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs?Mä kyllästyin siihen...

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena.Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen,matkan puoli välissä,poika huomasi jarrujen olevan rikki,mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta.Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa.Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän,jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Kuvan alakulma:
"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä kuva päiväkirjaasi"

it hurtsTorstai 25.09.2008 00:57

Kjeh..Maanantai 21.04.2008 19:32

Elämäsi on kuin seikkailuelokuva!

Nyt mennään eikä meinata! Sinun elämäsi on jännää päivästä toiseen - tai sitten sinulla on vain loistava asenne. Olet niitä ihmisiä, joita ei pysäytä mikään - ei lumivyöry, eikä vihainen alkuasukasheimo - kun olet jotain päättänyt.

Sinulla on laaja tuttavapiiri, mutta vain harvoja läheisiä ystäviä. Tosiystävät sitten kestävätkin rinnallasi mitä vain. Välillä saattaa tuntua siltä, ettei sinulla ole aikaa seurustelulle. Kun maailmanpelastamiselta ehdit, on onni myös ulottuvillasi - kukapa ei sinua haluaisi. Vaadit kuitenkin myös kumppaniltasi tiettyä rämäpäisyyttä.

Hienointa elämässäsi on se, ettei koskaan tiedä, mitä ihmeellistä huominen taas tuo tullessaan. Uusi seikkailu, jippii!

Mä oon ferrari... :DKeskiviikko 16.04.2008 15:33

Sinä saat katseet kääntymään! Tiedät tyylisi ja haluat sen näkyvän toisillekin. Haluat tulla, nähdä ja voittaa. Vauhdikas elämäsi vie sinua pintapaikasta toiseen ja rinnallasi viihtyvät kaupungin näyttävimmät naiset. Olet tottunut saamaan sen, mitä haluat, tässä elämässä nopeat syövät hitaat. Perävalojasi saattaa jäädä katselemaan monikin kyynelehtivä silmäpari, mutta sinä et ehdi taustapeiliä vilkuilemaan, kun uusi tie jo avautuu edessäsi. Joskus kannattaa ehkä kuitenkin pysähtyä miettimään, peitätkö tavaralla tunteen puutteen. Olet seksikäs!