IRC-Galleria

eka.eka.eka.tällanen.juttu.Perjantai 03.03.2006 13:58

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Juttelen ja laulan lähes kokoajan kotona yksin ollessani. Helpointa on, jos koira on paikalla ja höpöttely tuntuu edes hieman tavanomaiselta, mutta myös mun akvaariokalat on hyviä kuuntelemaan. En mä niille mitään satuja kerro vaan sellasia jokapäivänjuttuja. Tilanteet selkiytyvät jos ne puhuu ääneen.

2. Kun tulen kotiin, ja minulla on kova pissahätä, en voi käyttää hissiä koska olen varma, että se menee rikki juuri sillä kriittisellä hetkellä. Voisi korjaajamiehillä olla naurussa pitelemistä. Tai nenässä.

3. Spider-pasianssia on pelattava niin kauan, että pääsee vähintään kerran läpi.

4. Banaanijogurtti maistuu huomattavasti paremmalta epäekologisesta kerta-annosrasiasta kuin litran tölkistä. Kuitenkin aina ostan sen ison pakkauksen ja ryhdyn parantamaan maailmaa ja sitten juon se hätähatussa pari päivää ennen päiväystä. Tölkin oston ja juonnin aikana alas on vilahtanut ehkä kymmenkunta pikkurasiaa. HUOM. Puhun jogurttia nautittaessa
juomisesta, en suinkaan syömisestä.

5. Mun nenää alkaa kutittaa jos AJAN sähköhammasharjaa. Sitä ajetaan, sillä ei harjata.



Seuraavat onnekkaat ovat

jokkemoi
Korzebolle
^Tiiu^
Retki6
Vekkuli^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.