IRC-Galleria

Mama_85

Mama_85

ajokortti..miten se toimii???

Kaamea aamuKeskiviikko 09.11.2005 10:27

Mulla on niin paha olla,heräsin just ja näin kyllä niin kaameaa unta oikeeta painajaista!En ymmärrä mitä se voi tarkottaa,kun unillahan on joku tarkotus!
Olin just synnyttänyt meijän pojan jossain autioltalossa ja sitten mun rakkaani surmas sen meidän pikkuenkelin...hyi..hyi..hyi!!!ja se ei vielä kuollu heti vaan kitui pitkän aikaa.Sitten kulta Hautas sen siihen autiotalon pihalle!Kun menin kotiin tuli yks vanha kaveri(ketä en ole yli vuoteen nähnyt)kattomaan sitä meidän vauvaa, mitä ei enää ollut ja minä valehtelin minkä ehtisin, että se on hoidossa.

HUOMIO!!!!!
Ai kauhee miten ahdistunut olo tuli,jos jollain on unikirja katsokaa mitä tuo vois tarkottaa ja laittakaa kommenttia!?????Tämä aamu ei ole ollenkaan hyvä vaikka saisin sata sohvaa,sänkyy, mattoo tai mitä vaan....

No eilen oli kauppapäivä ja sitte käytiin pappaa moikkaamassa,siis vilin pappaa.Käytiin aamupäivällä myös minjalla kylässä, ja koitettiin kovasti saada sille päiväkirja osio, mutta se onkin annettu vaan osalle toistaseks...tein pirun hyvää fetasalaattia illalla!
Muuten mun päiväni olikin samanlainen kun aina muulloinkin.Nyt vaan ootellaan että nita ja minja heräilee ja tulee meille...jos ne sais tuon yöllisen hirveyden unohtumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.