IRC-Galleria

Mama_85

Mama_85

ajokortti..miten se toimii???

jos...ja josMaanantai 24.07.2006 23:03

...tosi naiset ja tosi miehet
ajoissa lopettaa ja irti päästää,
jos rakastaa ja arvostaa,
silloin tahtoo toisen suruilta säästää....

apua...Keskiviikko 12.07.2006 14:13

voih ,voih...meillä valvottiin sitten tuo viime viikko melkeinpä läpeensä, vili teki hampaita ja kun oli niin pirun kuumakin sitten vielä niin ei ihme jos ei unitullut!
muutamana yönä lähdettiin ulos kävelee 03-04 aikaan poikettiinpa siinä sitten essolla"aamukahvilla"!noh...se oli viimeviikko se!

olen hiukan ärsyyntynyt kun koitan opettaa lapselleni jonkinlaista rytmiä, niin sitten eräät eivät voi noudattaa antamiani ohjeita, kun vili on yökylässä. ei vaikka siitä on huomautettu aikaisemminkin jo!on niin väärin koska loppupelissä se olen minä joka siitä kärsii!sikstoiseksee minä olen ÄITI minä määrään kasvatuksesta ja asetan rajat joita muiden jotka lastani hoitavat tulee noudattaa!...joidenkin mielestä heillä ollaan heidän tavoilla, se sopii minulle saavat olla niin kauan kun haluavat...veikkaan että kyllä se ikävä pikku miestä jossain vaiheessa tulee...niin kauan me ollaan omissaoloissamme!

jännittää....aika lääkäriin 13.20...
http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.

[Ei aihetta]Maanantai 26.06.2006 22:06

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

Miten menee?Lauantai 24.06.2006 14:27

...pakko on pyristellä eteenpäin...
se vaan mietityttää mua koko aika,
mä nään unii ja mietin mitä ne tarkottaa?
mä tavallaan kai kaipaan...
mut sit tavallaan oon kuitenkin niin
tyytryväinen siihen mitä mulla nyt on.
miks mä aina haluun kuitenkin vähän enemmän!...
Vaiti on,
hän pimeässä miettii
tulevaa.
Niin voimaton
on tuuli joka purtta
kuljettaa.
Hän joka päivä toivoo että
saisi eksymään
tuon erään joka varmasti
saa kaiken särkymään.

minut haastettiin....=)Tiistai 13.06.2006 16:41

Nyt on aika valita ruokien remonttireiska, valitse ja perustele kumman ottasit ja lisää lopuksi joku uusi pari perään? Haasta sitten 3 kaveriasi valitsemaan omat suosikkinsa?

Peruna vai riisi?
- peruna
Kahvi vai tee?
-kahvi
Meetvursti vai lauantaimakkara?
- meetvursti
Pizza vai kebab?
- kebab.
Olut vai siideri?
- aika paha...
Murot vai mysli?
- Murot
Mansikkahillo vai vadelmahillo?
-mansikka
Lasagne vai makaronilaatikko?
- makaronilaatikko
Kanahampurilainen vai tavallinen tuplahampurilainen?
- Tuplahampurilainen
Sipsit vai karkit?
- karkit
Kurkku vai tomaatti?
-kurkku
Puna- vai valkoviini?
- valkoviini
Pepsi vai Cokis?
- cokis
Jaffa vai Fanta?
- Fanta

oho...Maanantai 05.06.2006 14:00

on vähän niinkun vissii jääny tää kirjottaminen...noh hauskaa oli sillon viikko sitten lauantaina...ERITTÄIN HAUSKAA(*varsinkin tuo baari-illan kissatappelu*...hih...vai mitä henna?) Töitä painettiin viime viikko ja sekin maistuu niin että olen aivan uusi ihminen i lööv työ!!!

Luonnetestini tuloksetLauantai 27.05.2006 15:47

Tein luonnetestin osoitteessa www.voimapaikka.com
Minua voi siis määritellä seuraavasti:

Tärkeintä minulle on ura, sitten raha, sittenrakkaus, sitten perhe ja viimeisenä ylpeys.

Luonteeni on vahtija, henkan luonne suloinen, viholliseni luonne kuin viemäri, pidän aamuseksistä
elämänitilanne on aurinkoinen.

Heidiä (Heidiiih^) en unohda koskaan, Sonja.H (Zompiez) haluaisin tosiystäväkseni, Henkkaa (Hemuli_69) rakastan, sielunkumppanini on ?, ja Vili (mama_85) säilyy sydämmessäni ikuisesti.

Ihan kiva testi.....-LaUaNtAi-Lauantai 27.05.2006 14:33

Tänään on lauantai ja eilen sain tiedon siitä että tentti oli mennyt läpi,JEE!!!
Ja pääsen nyt sitten pikku vastoinkäymisistä huolimatta töihin!
Tänään mennään sitten pikkasen juhlimaan tätä minun ensimmäistä oikeaa työpaikkaani...niin minä raukka kun en päivääkään ole tehnyt vielä oikeita töitä(siis niinkun kirjaimellisesti että olisin jotain tehnyt työpaikkani eteen ansainnut ja saanut sen ja ihan oikeesti tienannut rahaa)!
Noh...tästä se lähtee!
Hennaa ja markoa pyydettiin meille kun ei vieläkään olla "ehditty" heitä nähdä ja kuitenkin ihmiset vaikuttavat niin mukavilta että...toivotaan että meillä on kivaa=D
Voin sitten huomenna kerto kuinka kaamea kapula mulla on...hih...tai onko kapulaa ollenkaan...?
Poitsu menee mummalle yökylään joten saadaan ihan vaan aamustakin olla!Ooh tänään kaikki tuntuu taas niin ihanalta...huomenna onkin sitten varmaan elämäni kaamein päivä....!
saatan vielä illalla ilmoitella kuinka kivaa meillä on....=)