IRC-Galleria

Mama_85

Mama_85

ajokortti..miten se toimii???

jännääpä jannää...=)Maanantai 27.03.2006 13:48

sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) Miten tapasimme?
Minä muistan (ehkä!olen saattanut olla pikku hiprakassa kenties...) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

ilman minuuTorstai 23.03.2006 12:45

Ilman minuu ^^

Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua.

HAASTE!!Perjantai 17.02.2006 16:39Paljastan 5 asiaa joita vihaan ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:
(Eivät ole välttämättä tärkeysjärjestyksessä)1.Sotkuinen koti
2.toisen ihmisen herättäminen(henkan)
3.Laskut
4.arkipäivisin olo kotona...tylsää
5.hmm...hmm sekä tiuskimista(mulle siis)=)

Merkittävä viikko!Perjantai 18.11.2005 13:52

Tämä viikko on ollut merkittävä!Olen saanut anteeksi,eli siis olen helpottunut!Ihmiset tajuavat suhteensa merkityksen ongelmien kautta!

Lisäksi olen saanut PIKKUSISKON!!!!Isäni ja sen naisystävä saivat pikku "Lyytin" 15.11-05...eli en enää ole isin pikku prinsessa, noh...ehkä nyt oli oikea aika luopua siitä tittelistä olenhan jo kohta 21!Vaikka kyllä mä ehkä pikkasen oon mustis=)
se oli mailman kaunein tyttövauva...siis heti mun jälkeeni!

Huomena Henryn porukat muuttaa ja illalla lähdetään juhlimaan, Vili poika menee taas iso mummolle yökylään!On tää oikeesti helpottavaa,että ihan kaikesta ei tarvi kieltäytyä, että on ihmisiä ketkä auttaa mielellään saa joskus aina omaa aikaa!Vaikka kyllä se tuntuu aina aika haikeelta jättää oma vauva hoitoon!No mutta uskon että mielenterveyteni on myös aika tärkeää, saahan äideillä ja iseilläkin olla kahdenkeskistä aikaa, aikaa jolloin lapset on hoidossa ja vanhemmat hoitaa parisuhdetta, vaikka sitten lähtemällä ulos omien kavereiden kanssa....

Vili on ollut tän viikon kiltti, siis niinkun todella...liian kiltti ei ole juurikaan kiukunnut eikä itkenyt päivät on menny tosi kivasti sen kanssa...oon kuunnellu kun se on oppinut puhumaan...olis vaan kiva jos mä oppisin ymmärtämään sitä sen puhetta=)

ja vielä sellasta että meidän uudet sohvat tuli!!!nyt tarvin vielä uudet verhot ja maton!!!

isänpäivänä...Sunnuntai 13.11.2005 11:26

isänpäivä..keitettii aamulla kahvit vilin kanssa isille ja paistettii sämpylät..vietii ne sänkyy lahjojen kanssa ja saatiin isi avaamaan lahjat, mutta äiti söi aamupalan..heh isillä ei ollu nälkä!mun oma isä soitti ja ilmotti,että se ja sen vaimo lähti ajamaan synnytyssairaalaan...liekkö musta tulee näin isänpäivänä jälleen isosisko..jännittää!=)
Minä irkkailen innoissaa ja mun elämäni miehet nukkuvat,soma näky kun ne kaksi tuhisee siellä vierekkäin!

Muutama sana...Perjantai 11.11.2005 00:42

Päivä meni mitäpä muutakaan kun äkkiä...tosin aamulla kun heräsin siihen että kultani raahautu pitkin lattiaa(oli kuulemma toinen puoli kropasta puutunut) pukemaan, niin oli oloni niin kipeä ja tukkoinen kun voi vaan olla.
Aamutoimien jälkeen äiti tuli hakemaan mut ja vilin kaupunkiin...illalla oltiin henkan porukoilla kun henkan äiti kavens mun housuja..jee!!!Ja kuin lahjana taivaasta ne otti vilin yöksi saadaan nukkua yks yö kunnolla...siis nukkumaan...

Taas yksi päivä on lähes ohi....Torstai 10.11.2005 01:30

hohhoijaa...kello on 23.30 taas olen onnistunut kuluttamaan yhden päivän!
Poika on ollut tänään erikoisen kiltti!Heräs aamulla kasin aikaa syömään meni kymmeneltä partsille päikkäreille heräs kahelta syömään,meni taas puol viiden aikaan partsille nukku parituntia ja heräs...joi ilta maidon ja meni nukkumaan 22,tosin heräs 23 ja joi taas maitoa.Yritetään käännyttää sen rytmiä kun on tottunu valvoo just aika myöhään!Annoin ekan kerran sosetta(oma tekemää peruna velliä toisin sanoen)!!!
Kummitätikin oli kummastelemassa soseen syöttö yritystä...

Ensimmäinen isänpäivä "meidän isille" lähestyy...pitää mennä kattomaan joku pieni lahja perjantaina sille ja papoille.Samalla meen kattomaan asuntoa keskustasta kolmiota.Siinä jos sit asuis sen aikaa että sais oman asunnon!Mä niin rakastan sitä muuttoa kun saa laittaa kaikki uusiks ja sillee...oikeesti muutto on ihanaa(mutta pakkaaminen ei)!!!Nyt pitäis kyllä mennä nukkumaan niin jaksaa huomena sitten taas vaan olla=)

Kaamea aamuKeskiviikko 09.11.2005 10:27

Mulla on niin paha olla,heräsin just ja näin kyllä niin kaameaa unta oikeeta painajaista!En ymmärrä mitä se voi tarkottaa,kun unillahan on joku tarkotus!
Olin just synnyttänyt meijän pojan jossain autioltalossa ja sitten mun rakkaani surmas sen meidän pikkuenkelin...hyi..hyi..hyi!!!ja se ei vielä kuollu heti vaan kitui pitkän aikaa.Sitten kulta Hautas sen siihen autiotalon pihalle!Kun menin kotiin tuli yks vanha kaveri(ketä en ole yli vuoteen nähnyt)kattomaan sitä meidän vauvaa, mitä ei enää ollut ja minä valehtelin minkä ehtisin, että se on hoidossa.

HUOMIO!!!!!
Ai kauhee miten ahdistunut olo tuli,jos jollain on unikirja katsokaa mitä tuo vois tarkottaa ja laittakaa kommenttia!?????Tämä aamu ei ole ollenkaan hyvä vaikka saisin sata sohvaa,sänkyy, mattoo tai mitä vaan....

No eilen oli kauppapäivä ja sitte käytiin pappaa moikkaamassa,siis vilin pappaa.Käytiin aamupäivällä myös minjalla kylässä, ja koitettiin kovasti saada sille päiväkirja osio, mutta se onkin annettu vaan osalle toistaseks...tein pirun hyvää fetasalaattia illalla!
Muuten mun päiväni olikin samanlainen kun aina muulloinkin.Nyt vaan ootellaan että nita ja minja heräilee ja tulee meille...jos ne sais tuon yöllisen hirveyden unohtumaan.

Aamu traditioTiistai 08.11.2005 10:29

Mulle on ilmeisesti tullut tästä aamu kirjottelusta ihan tapa.
Eilinen meni...koska nyt on jo tämä päivä!Minja ei päässytkään tulemaan eilen, joten päivä oli hieman tylsä,tosn äiti(eli mummi) kävi kahvilla ja toi vilille höyhensaarille levyn.Siinä on kaikkia tuutulauluja,jos se vaikka auttais meijän nukahtamis ongelmaan.
Kun Henkka pääs töistä lähettii vauhdilla Heinolaan satunalle kutsuille
(vähän kun tupperit) sielä esiteltii kaikkia palapeleistä muovailuvahaan.
Ostinpa muutaman joululahjan jo valmiiksi.
Kun tultiin kotiin oli ilta maito ja sit alko huuto mitä kestettii tunti ja sit sääli voitti ja poika pääs äitin ja isin viekkuu, voi miksi me se totutettiin tohon!?
Olo on ollut hieman pirteämpi saan sohvan...jee jee jee!No nyt alko kuuluu itkuu...

Aamuhetki...ainoa hetkiMaanantai 07.11.2005 13:36

Taas istutaan tässä tietokoneen ääressä ja vietetään tätä ainoaa hetkeä päivästä aamuhetkeä rauhassa ja väsyneenä.Viimeyö meni valvoessa Vili oli tosi hankala ei meinannu millään käydä nukkkumaan, me oltiin tosi väsyneitä jo molemmat sitte vaa käytii nukkuu ja otettii vili huutamaan väliin,siihen se sit jossain välissä nukahti.Muutenki eilinen meni täydellisen kaaoksen vallassa masentaa kaikki "pikku"asiat.Haluisin uuden sohvan,maton ja sängyn...sit ei enää masentais.Heh...
Jouduin käymää päivystyksessä ku alko masuu koskee kovasti aattelin et on umpisuoli joka sielä on puhkeamassa, ku en päässy edes kävelee.Mut ei sielä mitää ollu.Kai mä vaan oon niin yksinäinen et alan olee jo luulosairas....blääh...