IRC-Galleria

Luovan kirjoittamisen kansiostaPerjantai 24.03.2006 18:23

Uimaranta
Lapset nauravat juostessaan hiekkarannalla. Vanhemmat keskusteleva keskenään leppoisasti lämmitellessään auringossa, joka lämmittää hellästi jokaisen auringonpalvojan poskipäitä. Suklaajäätelö sulaa suussa rantaveden liplattaessa ja loiskiessa. Huolettomat ja keveät naurahdukset kiirivät pitkin uimarantaa. Olet kaivanut jalkasi rantahiekkaan, joka tuntuu ihanan lämpimältä ja pehmeältä varpaidesi välissä. Pieni virkistävä tuulen vire käy järveltä päin ja leikittelee hiussuortuvillasi. Silmäluomesi painuvat kuin väkisin kiinni. Mietit, että ei kai se haittaisi jos hetkeksi torkahtaisit?
Pian säpsähdät terävään ääneen. Ensin luulet sitä herätyskelloksi, mutta sitten muistat että olet rannalla. Tunnistat äänen ihmisen kiljunnaksi. Et uskalla avata silmiäsi. Tiedät ettet olisi saanut nukahtaa. Missä ovat lapsesi? Saat syyttää vain itseäsi.

Ei kiva jos kopioitte :< Olen kumminkin nähnyt vaivaa tuon pienenkin tekstin pätkän eteen.. tai ainakin pyytäkää lupa kopiointiin, ennen kuin esitätte omananne.

Risut ja ruusut tervetulleita :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.