IRC-Galleria

Kauankohan tää jatkuu?Maanantai 08.10.2007 19:56

Siis niinku täh. Kaikki alko pe, ku mentiin ihan liian aikaisin kaverilta stadiin päin ja yllätys yllätys tuli bussiin tarkastajat. No minulla ei nyt tietenkään ollut omaa lippua vaan iskän lippu käytössä, joten jouduin vaan ottamaan ne 80€ sakot. Puolen vuoden sisällä jo toiset. Ehkä syytä harkita matkalipun ostoa. Noo sitten se koko pe ilta meni ihan vituiks, siitä en edes jaksa puhua. La päivä näytti jo vähän paremmalta kunnes laitoin pesukoneeseen vaatteita ja vielä fudis vaatteita. Ja muistin ottaa ne vasta su aamulla pois, ja kello kolme oli peli. Hyvä mapo, hyvin menee. Märissä vaatteissa sitä sit oltiin.

Ei, hyvä onneni ei tähän tietenkään päättyny. Pääsin sitten kentälle 5 min ja onnistuin jotenkin kompuroimaan itteni maahan silleen et polvi aukes ja käteen tuli haava. Nyt omaksi ilokseni kädessä oleva haava on ihan tulehtunu ja kipee.

Tänään töiden jälkeen sitten aattelin käydä hesessä ku en jaksa väsätä mitään ruokaa. No sieltä tuli sitten ihan kiva tyttö joka mukavasti ja iloisesti sano hei jne... Tilasin sitten mega-aterian. Sain tarjottimelle ranskalaiset ja juoman. Sitten sellaisen numerokyltin, myyjä ei jostain syystä sanonu mitään et mikä se on. Vaikkakin kyllä tiesin, mutta silti asiakaspalvelua HEI! Siinä sit meni 10min ja ehdin syödä jo ranskalaiset ja juoda melkein juomani. Kattelin useasti sinne päin et tulisko jo se mun hampurilainen. Kaikkien muitten näytti tulevan mut ei mun. Ehdin istua ainakin 15min ennenkuin sain sen mun hampurilaisen. Ja edes hitautta ei pyytäny anteeks. Okei, aattelin et no joo ihan sama, ei se oo niin justiinsa. Avasin hampurilaisen ja aloin syömään sitä. Eka mikä asia tuli mieleen et täähän on ihan kuin olisi lämmitetty mikrossa. Hampurilainen oli jostain kohtaa viileä ja jostain kohtaa ihan ok. En kyllä siinä tilanteessa jääny sen kummemmin murehtimaan ku oli niin kova nälkäkin. Mut sai olla viimeinen kerta ku menen heseen. Mäkin puolesta minä ainakin tästä lähtien liputan.

Jännityksellä odottelen minkälainen viikko tästäkin tulee. Näyttäis olevan hyvä ja hieno putki päällä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.