IRC-Galleria

MariPilvi

MariPilvi

on nyt viiden äiti

Funtsinfuntsin..Sunnuntai 10.12.2006 01:22

Mietiskelin jo joskus raskausaikana kun tupsuttelin tohon vatsakummulle aina jonneki lähtiessäni hajuvettä että tuleekohan tuosta mun pojasta homo kun teen niin. HUOM!! Mulla ei ole homoja vastaan siis mitn. Että ei tarvi suivaantua, kunhan pohdiskelen.
Nyt poika katselee silmät ymmyrkäisinä kun selitän meikatessani että tämä tässä on äitin ripsiväri ja tämä puuteri, tämä sen sijaan kulmakynä ja tässä eye-liner. Suurta ihmetystä aiheuttaa myös jokailtainen traditioksi pikkuhiljaa muodostuva iltapesutuokio kun poika nojailee sitterissä kylppärin lattialla ja tutkailee kun äiti "pesee silmät pois päästään". Jossain vaiheessa selitin että nyt äiti ei sitten taas näe mitään kun äiti pesi silmämeikit pois mutta sen lopetin alkuunsa kun tajusin että toiset vauvathan kiusaa sitä jos se joskus erehtyy kertomaan että "meijän äiti ei aamusin näe mitään ennenku se on meikannu silmät päähänsä". Niin.. iltapesulla on hauskaa. Mahtaako pojalle jäädä alitajuntaa jotain haluja myöhemmällä iällä sitten alkaa läträämään meikkien ja muiden kasvomömmöjen kanssa kun nyt istutan sitä päivästä toiseen tsekkaamassa omia kaunistautumistouhujani.. Hmm.. Onnekseni en käytä sukkahousuja.

Nooh, toisaalta, ainakin tällä hetkellä poika röyhtäilee ja piereskelee pitkin päivää ja unissaankin että en kovin huolissani vielä ole. Poika osoittaa muitakin heteromiehelle tyypillisiä piirteitä jo pienestä pitäen; välillä on kuin seinille puhuisi, poika kyllä katsoo suoraan silmiin kun sille jotain kerron mutta esittäessäni kysymyksen "vai mitä?" katsoo poika edelleenkin suoraan silmiin näyttäen aidosti hämmästyneeltä ja kuin kysyen "anteeksi mutta voisitko toistaa.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.