IRC-Galleria

MariPilvi

MariPilvi

on nyt viiden äiti

PainajainenTorstai 21.12.2006 13:09

Näin viime yönä aivan tautisen kauheeta painajaista. Se oli niitä painajaisia jotka heräämisen jälkeen vaan jatkuu ja jatkuu..

Oltiin käymässä jossain paikassa X jossa oli myös anoppini, appeni, oma äitini ja sankka joukkio miehen sukulaisia. Siinä keittiössä lätisin miehen kanssa jotain ja kun käänsin selkäni niin KÄÄÄÄÄÄÄÄK, nelikuinen poikani istui sitterissä- SUU TÄYNNÄ MANGOSOSETTA jota anoppi lusikoi sinne minkä kerkes, kaiken kukkuraksi oma mutsini istui siinä vieressä ja sillä oli purkillinen päärynäsosetta ja niitä nää kaks eukkoa sitten kilpaa lappoivat lapseni suuhun. Kukaan ei multa ollut kysynyt että saako antaa eikä poikani ollut IKINÄ aiemmin syönyt soseita. Sain aivan kauheen laakin ja aloin riehuu ku mielitautinen siinä että äkkiä ne perkeleen soseet kauas mun pojasta, että veitte multa sitten sen etuoikeuden syöttää kiinteitä OMALLE lapselleni sen ensimmäisen kerran. Riekuin ja rääyin aikani ja lopulta kävin anoppiin käsiksi ja heitin maksalaatikkoa(!!?) sen silmiin..
Mies häpes silmät päästään ja lopulta kun ite rauhotuin ja äitinikin mulle vähä vihjaili että "taidat olla hiukka sekasin" niin eikös yhtäkkiä kuin pieru Saharasta ilmestynyt joku miehen sukulainen joka näppäs hiuksen mun päästä DNA-testejä varten ja kiikutti sen keittiöön päätään pyöritellen, tarkoituksena tietty varmistaa miehen selusta että onko se lapsi nyt varmasti sen etten mä hullu akka oo siitäkin valehdellut..

Hmmh.. taitaa mua hiukka rassata noi appivanhemmat.. tulevat uniinkin kummittelemaan. Pelottavaa tässä on se että toi vois olla totta, en yhtään ihmettelis jos noin kävis että anoppi päättäs ottaa ohjat omiin käsiinsä ja omin neuvoin käyä syöttää mun pikkuista. Paitsi että tosielämässä en laskis kyllä noin pitkäksi aikaa lastani valvomatta sen hoiviin. Just sunnuntaina appiukko leikitti meijän poikaa sähköjohdolla ja kun ensin mies sanoi että äläpä leikitä sillä johdolla eikä se uskonut vaan tokas että "ei meillä ainakaan oo mitään rajoituksia millä saa leikkiä" niin mun oli pakko tiuskasta että "vaan meilläpä on!!". Perkele kun otti aivoon ja otta vieläkin. Appiukko veti tuosta herneen nenäänsä ja tiuskas sitten meille että "hyvin oon lapseni kasvattanut ilman että kukaan on neuvonut ja varokaas nyt sitten vaan kattilan kansiakin kun niistä lähtee kova ääni" !!!! Siis vittu!! Viiskymppinen aikunen ihminen ja kehtaakin laukoa tollasia!!!! Mitäköhän se tuollakin tarkoitti että hyvin on lapsensa kasvattanut... on joo, mutta m iten se liittyy MUN lapseeni?!? Sen ei tarvii pitkällä tikullakaan osallistua meijän lapsen kasvatukseen, eikä varsinkaan siinä vaiheessa kun sen kasvatusmetodit näemmä eroaa omista aika paljon. Ei tarvii appiukon paljon odotella lapsenlastaan hoitoon jos ei meidän mielipiteitä ja toiveita pysty kunnioittamaan.

Ottaa pannuun tuommoinen!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.