IRC-Galleria

MariPilvi

MariPilvi

on nyt viiden äiti

Olinpa taas hätänenLauantai 14.07.2007 21:43

Sieltähän ne möksältä kuulemma hyllyltä löyty ne housut ja kuulemma rusinatkin oli taskussa tallella vielä :D !!!!! JEEEEEEEE!!!! Mä täällä itkin silmät päästäni ku aattelin että nyt ne sitte hävis.. Hyvä etten käyny teippaamassa kuivaushuoneen oveen sitä lappua minkä meinasin..

Kävin Juuson kanssa tänää ekaa kertaa pyöräilemässä, sain eilen uuden fillarin ja Juuso istuimen ja hienon kypärän, vähän huteraa meininkiä ku en muista millon oon viimeks fillarilla ajellu, saati sitte tollanen vauva takapakkarilla :D Juuso tykkäs pyöräilystä mutta ei kypärästä :) Tai kypärääkin se kyllä mielellään pureskelis. :) Kunto kasvaa kun noita ylämäkiä puuskuttaa haitari satulassa eikä suostu taluttamaan.

Raukka saa taas hampaita, se ei oo koskaan nukahtanu kesken päivän niinku se nyt nukahti ku annoin Panadolia reilun tujauksen ja maitoa vähän perään ni syliin nukahti ja nukkuu edelleen, enpä tiiä pitäskö se kohta herätellä ku jäi sapuskatki syömättä ja vähän arveluttaa että mitä yöunille menosta tulee kun se näin myöhään vetelee päikkäreitä.. Noh, josko se kohta heräis ihan ite ku on jo melkee tunnin nukkunu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.