IRC-Galleria

MariPilvi

MariPilvi

on nyt viiden äiti

Eipä ollu korvatulehdustaLauantai 21.07.2007 01:07

.. lääkäri epäili että saattaa toi valuva vaikku kutittaa sen verran ja tuntua epämiellyttävältä että siksi haroo noita korvia j itkeskelee. Anto sellasia ohuita pitkiä puikkoja millä voin ite suurimmat valuvat vaikut putsata kun ei noilla tavallisilla korvakepeillä saa mitn. Noh, sainpahan mielenrauhan ainaki sen asian tiimoilta. Sit ku noihin allergia-asioihin sais vielä tolkkua ni hyvä ois.
Juuson toinen kerta lääkärissä muuten.. Ja se oli enemmänkin päivän kohokohta ku kauhistus, oli toinen ihan innoissaan ku pääs uuteen paikkaan tutkimaan ja konttaamaan ja ihan uusia lelujaki oli.. Lääkäri kehui että "liikunnallinen" poika :D Epäili myöskin että taitaa olla aika vahdittava tapaus.. :> No juuuuuh :)
AI hirmunen miten sitä osaa olla välillä niiiiiiiiiiiiiin ylpeä tosta pikkusesta. Rinta rottingilla kuljen tuolla että kattokaa koko maailma kuinka ihana lapsi mulla on. Tää on jotenki aika mieletön vaihe hyt kun tuntuu että tuo oppii silmissä uusia juttuja ja alkaa olee ihan oikea pieni poika eikä vauva enää. Toistelee sanoja, opettelee kiipeilemään ja laskeutuuki jo hienosti pylly edellä. Tänään Juuso pikkusen lauleskeli.
Ja maailma on vaan niin mieletön paikka. Ihana. Rakas. Pieni. Ja mun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.