IRC-Galleria

MarieLane

MarieLane

Kªmeleontti-Mªi

..paljon valvomista..liikaa juomista...Tiistai 28.03.2006 17:26

Tässä tulee parin päivän tapahtumat kerralla..
Eli perjantaina lähdin sitten autolla kohti hml, tarkoituksenani olla selvinpäin...no joo..loppujenlopuks oli pakko jäädä yöksikin kun olin muutaman ottanut. :D hauskaa oli RockTownis ja tuttuja jonkun verran..ainiin, tiktak oli esiintymäs siellä mut taisin ehkä pari biisiä nähdä.. jännä juttu :DD

Lauantai aamuna lähdin ajeleen himaan joskus aamulla yhdeksän pintaan puolentoista tunnin yö unien jälkeen...huh! kotiin päästyäni sitten täytyikin heti lähteä pikkusiskon ja Mollan kanssa maneesiin..ihan silmät ristissä selvisin siitäkin.. x)
Kun taas se reissu vihdoin päättyi kotipihaan niin sain hieman syötyä ja suihkun ja meikkauksen kautta lähdettiin huuma-ohjelmaan. Ihan hauskan humalaista sielläkin oli ja Sari oli juuri oikeata seuraa tollaseen reissuun..
Yhdentoista aikaan selvisin takas hml:n ja siitä suoraan metukkaan katsomaan AmeSSioNin keikkaa..pojat veti hyvän keikan, tosin itse meinasin janoon kuolla kun metros ei käy visa electron ja ei tietenkään käteistä ollut.. :/ metro sucks!!!!!!!!
Siinä vaiheessa iltaa mielessäni kävi jo nukkumaan meno, mutta muistin, että piti vielä RockTowniin mennä, ainakin sen verran et käyn Tuomakselta hakeen niiden bändin demon.
No, kuinka ollakkaan tilasin juotavaa kun kerran sinne asti olin päässyt ja jatkoin kemuilemista :DD
Yllättäen pilkku tuli varoittamatta, takavasemmalta ja pienen muistutuksen myötä muistin jopa hakea demon jonka takia olin alunperin Rocktowniin lähtenyt.

Sunnuntai aamuna mietin pitkään ja hartaasti millä matkaan kotiin..onneksi kyyti löytyi pian. Himaan päästyäni huomasin, että kotipiha on täynnä sukulaisten autoja..ajattelin vain muutamaa sanaa päässäni niitä toistellen: "miksi tänään?"

Jäin silti henkiin.

Maanantaina olin Ellalla<3 viettäen synttäreitä katsellen Saw 2, ja herkutellen jätskiä ja sipsejä...
Tällä hetkellä huoneessani tuoksuu hautajaisille, johtuen kukkasista joita sain..Kiitokset vaan kaikille muistamisesta.. :DD :)

Kiva keli ulkona, ei paljoa kiinnostais ratsasteleen lähtee, mut ne on noit varjopuolia tällä alalla.. kai se on vedettävä joku pilkkihaalari päälle ja kammettava itsensä valkean ratsun selkään.
Tässä kaikki tältä erää..

~ H.I.M - Close to the Flame ~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.