IRC-Galleria

MarieLane

MarieLane

Kªmeleontti-Mªi

viikonloppuni loputon. (Pe-Su)Maanantai 10.04.2006 14:45

Matkani alkoi perjantaina alkuillasta ja suuntasin monot kohti broidin uutta kämppää. Siellä istuttiin mukavassa seurassa ja juotiin hyvin. Joskus varmaan ennen puolta yötä suunnattiin tilataksilla kohti rocktownia.
Jukkiksen kanssa piti testata vieraslistan toimivuutta, mutta taidettiin unohtaa jonossa etuilu ja jäätiin jonoilemaan broidin ja Paulan ja Ronin kanssa.
Sisälle baariin päästyäni en juurikaan muista mitään (paitsi et kaaduin rappusissa, ja kaadoin Paulan päälle juuri tilaamani kossuredbullin). Siinä sitten rappusten luona kikatettiin joku tovi ennen kun jatkettiin liikkumista.

Ennen pilkkua(?) ilmeisesti meinasin hukata jengin, mutta löysin herttuan ja olken(arskat päässä) istumasta kirkon rappusilta. Lähdimme kaurialaan. Jallu tais viedä.
Yöllä syötiin ranskalaisia,makaroonia ja suolaa. Tosi paljon suolaa. Ja olke tarjos mulle maailman parasta omena viiniä, joka myöhemmin esittäytyikin päärynä viiniksi. Eli hyvää omena viiniä ei ole vielä keksitty.
Tästä kaikesta hyvin humaltuneena (suurimmaksi osaksi suola myrkytyksen myötä) menin nukkumaan. Olken päiväkirjan mukaan olen pedannut pedit ja kaikki, mutta itsellä ei muistikuvaa moisista kohteliaisuuksista.

Aamulla, kun kerrankin ei tarvinnut MANEESIIN lähteä, en saanut nukkua, VAIKKA olisin halunnut. Ainoastaan sen takia, että olin yöllä puhunut valmistavani aamulla juustopastaa mustapekka juuston kera.
Sitten se alkoi. Loputon kauppalaulu, jonka Olke ystävällisesti aloitti. Sitä jatkui ja jatkui loputtomiin, kunnes luovutin ja päätin Manuun mennä.
Aika yllättävää. Siellä ei ollut maggin juustopastaa, joten rupesin etsimään kanan koipia. Ja sitä helvetin mehujäätä jossa ei saanut olla vihreetä. Olke ei tykkää vihreästä. Olke inhoaa varmaan Möötäkin.
Noin puolentunnin haahuilun jälkeen kaupassa löysin takaisin Dukelle. Syötiin hunajamarinoituja kanankoipia jonka päällä oli pekonia. Ja sipsiä. Ja kaikkee muuta terveellistä.

Nukuin hetken. Ylilevoton kaksikko jatkoi laulamista. Sieltä tuli Bloodpittiä ja Tehistä ja vaikka mitä..

Jossain vaiheessa lähdin broidille katseleen tapetoimishommia. Ja juomaan lonkeron. Ja meikkaamaan.
Siitä menin rocktowniin ja näin siellä vanhan tutun bronssonin. Vuosiin en ollut nähnyt.
Ja istuin Doken ja jonkun Särmän(?) kanssa jonkun tovin. Yritin saada kyydin himaan. Tai lähinnä lammille kun Emma ja Haasi pyysi sinne suunnalle. Kukaan ei ollut ajokunnossa.

Jossain vaiheessa liityin Kartsun ja sen mimmin pöytään. Ja tapahtui joku ihme episodi siitä, että me ollaan juotu jonkun kaljat pöydästä, vaikka pöytä oli ollut tyhjä kun me siihen mentiin. Asiaa selvitettiin käsirysyllä ja portsarin voimin.

Myöhemmin huomasin istuvani Jukkiksen, Jallun ja kauniissa kunnossa olevan Duken pöydässä.
Yritin saada kyytiä ja soitin puoli sukua läpi. Kukaan ei vastannut. Soitin Jallun kanssa Olkelle, ja me ei saatu siitä irti kun kolme sanaa "mä meen kotiin".

Mentiin taksilla Jallulle (jonka se maksoi) ja sain nukkua sängyssä kun Jallu nukkui herrasmiehenä lattialla.

Aamulla herättyäni tajusin, että puhelimeen on tullut viesti mutsilta. Ajattelinkin, että se ei voinut olla mitään hyvää. Häätömääräys sieltä tuli.
Jallu heitti mut landelle, menin yhdelle kaverille ja sieltä lopen uupuneena himaan. Ja meille tuli vieraita heti iltapäivällä. Tein henkistä ja fyysistä kuolemaa, ajatukset vieläkin sekaisin ja olen hieman ihmeissäni muutamasta jutusta. :)

Kaipa tämä tästä. Pitää ruveta etsimään kämppää ja miettimään asioita. Mutta jos hakee positiiviset puolet asioista, niin ainakin voi sitten "uudessa kodissa" pitää tuparit, ja kutsua mukavia ihmisiä kylään.

Sunnuntaina kotona käytyäni menin Ellan luo yöksi ja näin Mattia vilaukselta. Katottiin jotain Mansonin dvd:tä taju kankaalla. Aamulla heräsin kun Ella oli lähtenyt jo kouluun. Luulin olevani yksin, mutta mulla on vahva epäilys siitä, että Jukka oli paikalla. Joku näkymättömyys viitta päällä.

Ens vkloppuna voisin olla autolla liikenteessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.