IRC-Galleria

MarieLane

MarieLane

Kªmeleontti-Mªi

jatkuu ja jatkuu..Keskiviikko 19.04.2006 19:57

Tänään päivä on mennyt vielä paremmin. Tuli mukavasti puhelin laskuja ja ainoastaan melkein 700egen mätkyt, vaikka niiden homojen piti vaihtaa mun veroprosentit kohdilleen. no ei se mitään..viime vuoden mätkyt olikin melkein tonnin.. Luojalle kiitos siitä, että en ole mikään stressaaja rahan suhteen, sitä kuitenkin vaan tulee ja menee. Eikä se loppupeleissä onnea ikuisesti tuo. Kyllä se on joku muu.

Ajattelin tässä kuumeilun keskellä lopettaa röökin polton, ainakin hetkeksi. Ellan ja muiden painostuksen takia..eikä ainoastaan sen vuoksi, vaan koska oon aina keväällä pitänyt "kehon puhdistus kauden" ja koittanut kuntoilla ja olla ilman röökiä. välillä se on kestänyt kuukauden ja toisinaan neljä kuukautta. Riippuen elämän tilanteesta. Mutta nyt on hyvä fiilis lopettaa kun ei tee yhtään mieli polttaa..

Täällä sataa helvetin isoja rakeita muuten. Pekka perkele kovanaamakin on mennyt kuusen alle piiloon.

Korvia särkee kivasti ja inhoon yli kaiken korvatippojen laittamista. Janskikin muistaa kuinka vaikeet ne oli laittaa! :DD "meni-meni-meni-meni"
Oon ihan varma, että joku mahtavampi voima haluaa rankaista mua siitä kaikesta dokailusta ja hauskan pidosta tällä tapaa. Mut älä luulekkaan, että se olet sä. ;) (luulit jo hetken, eikö? tiedän, että sulla on ne voodoo nuket siellä vaatekaapissa jemmassa, mut niillä et pysty satuttaan :DD)

Eli siis lähiaikoina soitelkaa mua paljon kuskiks joka paikkaan..niin voin olla raittiisti..

Laitoin kuvat tänään meneen teetettäväks, ja niistä tulee sit myös nettikuvat. :) vapiskaa!! no en kyllä salee kaikkia näytille laita, on siellä aika hmm.. erikoisia kuvia.. :D Mööstäkin on kuva. Ja en voi sitäkään varmaan näyttää. :(

Ajattelin olla huomenna terve, ja valmiina dokai...urheilemaan. Meinasin jo unohtaa mitä olin hetki sitten puhunut.. Mut oikeesti miettikää jotain röökin polttoo. Siinä ei ole mitään järkeä. Sitä ei edes tajua kuinka paskalta se maistuu kun polttaa jonkun askin päivässä. Sit kun on viikon polttamatta niin kyllä se tosi paskalta maistuu sen jälkeen.

"Don't ask me why
I don't want to feel like forever young anymore
just catch my fall before I crawl on the floor"

ja eikun suitsukkeet palamaan ..."a resinous gum exudate from the tree, is native to the mid-east and is used as an aid for various treatments. The aroma of tulasi Myrrh will help energise and balance self-motion." näin siis sanotaan tulasin myrrh suitsuke paketin tuote selosteena.

Nyt tulee vettä harmaalta taivaalta. Aika masentavaa. Tai luulis, että olis mut ei oikeastaan edes ole, koska oon päättänyt parantua ja muutenkin elämä on ihan hyvin tällä hetkellä. Tai en mä tiedä onko hyvin, mutta tunne kaikesta on tosi loistava. Ja mulla on yleensä tuntemus. Se on hyvin harvoin väärässä.

Vihdoin tämäkin päivä pulkassa vähitellen. Tylsiä nää päivät tällee kun ei voi liikkua mihinkään tai nähdä ketään jne.
No, on ainakin ollut aikaa laitella koneelle musiikkia sen mitä oon jaksanut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.