IRC-Galleria

MarieLane

MarieLane

Kªmeleontti-Mªi

hyväpaha viikonloppu.Maanantai 24.04.2006 01:38

Perjantaina olin huonolla tuulella, ja sitä paransi ainoastaan broidin näkeminen tosi kännissä ja sit oli ne pari mimmii joiden suusta tuli hauskaja juttuja. Minnalle kampesin yöks ja lähdin aamulla varmaan kahdeksan aikaan kohti keskustaa jossa autoni majaili. Puhuin Tainan kanssa varmaan tunnin puhelimessa samalla kun mietin, että olenko ajokunnossa vai en. Olen-en ole-olen-en ole. Ja sitten auton rattiin. Inhoon tollasia aamuja...

Lauantai menikin jo paremmin. Kerho voitti kultaa, ja se kohensi mieli alaa ihan vitusti. Menin Ellalle autolla ja niin..sinne se autokin sit jäi..ruvettiin juomaan, kuunneltiin musiikkia ja soiteltiin kyytiä. Matti tuli myös Ellalle ja sit lähdettiin hämeenlinnaan. Meidän kaikkien tiet erosi, mä menin rocktowniin, Ella torille moikkaan sen omaa Mattia. Mä olin niin hyvällä tuulella, ja oikeesti kaikki oli vaan niin hyvin. Sanoin Ellallekkin siinä autossa, että mä oon niin onnellinen tässä hetkessä. Tuli vaan sellanen tunne.

Tämän kaiken jälkeen on hataria muistikuvia kaikesta. Kuten, että näin Tarjan, Broidia, Paulan, Duken, pari entistä luokkakaveria. jne. Sit keskustelin jonkun kanssa siitä, että kuinka kova bändi Sara on. Jossain vaiheessa iltaa tililtä loppui rahat ja otin käyttööni käteisvarat jotka piti antaa faijalle. Se oli tietenkin niin vitun hyvä idea siinä vaiheessa iltaa. Ei kyllä nyt enää tunnu samalta.

No, mun piti mennä Tarjan tai Ellan kyydillä himaan, mut Tarja oli muistanut vasta hauholla, että "ainiin, se Marille piti soittaa kun ollaan lähdössä." Ja Ellasta en tiedä miten se unohti mut. Siinä pilkun jälkeen ihmettelin, että missä kaverit luuraa, ja olin näköjään soittanut puoli kaupunkia läpi. Matti onneks vastas mulle ja sanoi et tuu tänne vaan. Kaikista hauskinta oli se et mulla olis ollut avaimet mummille, jonka kämppä on 100metrin säteellä rocktownista.

Minäpä lähdin sitten talsimaan taksi tolpalle (yllätys). Ja siellä mut valtasi kauhea näky. Jono tolpalla ulottui aina rossolle asti..Sitten tuli tää jätti huippu hyvä idea. Liftasin jonkun vitun keski ikäisen huru ukon kyytiin, joka vei mut ojoisille. Just sellanen "älä nouse tähän autoon" näköinen koko juttu. Kännissä ei osaa ees pelätä. Enkä kyllä osaa muutenkaan.

Pääsin sitten sinne ojoisille, aamulla heräsin yrjö ämpärin kanssa peitto kauniisti päälläni. Tosi ystävät on just tollasia, ne tuo sen ämpärin kainaloon, ottaa liiat vaatteet pois päältä ja peittelee. Niin mäkin teen ihmisille joista välitän.

Aamulla sitten lähdettiin Pekan ja Matin kanssa pikku eerossa käymään, ja join sitten siellä vielä lonkeron. tuli ihan uusi "nousu". Ella ja sen Matti tuli hakeen mut, ja mentiin lammille kepsulle. Jaksoin syödä siitä ehkä yhden kolmasosan..sit tulin himaan ja nukuin pari tuntia nähden painajaisia yhdestä henkilöstä. Miks se tulee mun uniinkin? Siis saa tulla, mut mä en halua kuulla mistään asioista unissa. Sanois ne mieluummin ihan silloin kun oon hereillä.

Päivä unien jälkeen ratsastin rakkaan hevoseni, ja mietiskelin samalla et millä helvetillä saan autoni Ellan pihasta. Ja kaikki muut tavarat. Matti oli menossa Ellalle joten hyppäsin sen kyytiin ja näin ollen pääsin volvon luo.
Nyt olen erittäin väsynyt ja ihmeissäni kaikesta (toisin sanoen vklopusta)...ja mietin mistä revin rahat faijalle. Onneks se ei oo vielä kysellyt mitään.
Kyllä tämä tästä. :) asioilla on tapana selvitä.

~ 51 koodia - Voisiko olla tänään se päivä ~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.