IRC-Galleria

Koulu alkoi...Maanantai 14.08.2006 05:20

Ok, pitanee vahan kirjottaa koulunkaynnista, kun siita on niin monet kyselly. Siis torstaina mulla alko koulu. Onneks tunsin sielt jo paljo tyyppei, ni ei sillee ollu niin kauheeta olla siel. Tunnit oli aika tylsii, koska ei tehty oikein mitaa, mut opettajat on hauskoja. Niita pitaa kyl puhutella Mr./Mrs./Ms.-nimikkeella. Luokassa ei kyl oo mitaan kuria. Porukka vaan huutaa vastaukset yhteen aaneen ja oppilaat saattaa lahta kesken tuntia vaan kavelemaan jonnekin. Mun piti muuten vaihtaa life skills painonnostoon, kun siihen kurssille ei ollu tarpeeks osanottajia. Ruokalassa porukka katteli ihan ihmeissaan, kun soin leipaa, ja kyseli "What's that?" "Umm.. Bread." "What's on it?" "Salad, cheese and cucumber." Ma oon varmaa ainut, joka vie evaat, ku haluun saastaa rahaa, et voi sit ostaa jotain muuta kivaa. :D Mut joo, en oo kyl menny keltasel bussil kouluu, ku yks Rachelle on hakenu mut nyt kumpaanki aamuna.

Perjantain oli hauskaa, ku meille tuli varmaan jotain 20 ihmista hengailee tanne. Sillon ystavystyin paremmin aika monien kaa. Kateltii leffaa ja oltii vaa. Oli hauskaa. :)

Eilen kaytii Lakesidessa keilaamassa muitten tan alueen vaihtareitten kanssa. Mun aluevalvoja oli kans siel ja se on ihana. Sen jalkee kaytii syomas kiinalaises seisova poyta-ravintolas ja mentii leffaa. Ma kavin hostaitin kans kattomas The Devil Wears Prada. Oli ihan sika hyva ja nyt haluun otsatukan, ku sil yhel tytol oli niin ihana otsatukka. :D No joo..

That's all.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.