IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

Kylllä kesä on kiva ;DKeskiviikko 19.07.2006 19:13

Hellou. Pääsinpäs vihdoin kotiutumaan :D olin meinaan tuossa justiinsa neljä päivää kausalassa yhdessä saaressa. Tai oikeestaan oltiin siis kaks yötä saares ja kaks kimolassa, taijan kanssa<3 nami. oli kyllä mahotonta. Saunottiin, juotiin ja nautittiin luonnosta :D kivaa oli.
Olin muuten tuolla ruisrokissakin silloin<3. siellä vasta mukavaa olikin!! Ihana meininki ja näin tuttuja, joita nähnyt vuosiin ja kyllä oli mukavaa<33 Sitten kun joutu sanomaan moikka niin meinas itku tulla kun tietää että taas ei nää vähään aikaan. ei kiva :( Ruisrokissa oli kivempaa kun olin oottanu ja meininki oli kyllä erittäin jees :D ens kesänä sinne kavereitten kanssa teltalla vähän isommalla poppoolla!! hih.
Tänään pitäis siskonkin tulla lahteen! Ja huomenna nanan kanssa leffaan kattomaan PiratesOfTheCaribbean2<3 Mukavaa. Ja ens viikonloppuna Seinäjoelle luultavastikkin tai sitten vasta sitä seuraavana, kattoo nytten. Mutta nyt ulos joten terve.

Bongasin muuten julkkiksiakin ruisrokista. Ainakin Bigbrotherin Terhin ja Antin, sitten Straton kitaristin<3 ja vaikka ketä :DD kivaa oli ei voi muuta sanoo. Perjantaina Emmin kanssa kahveelle ja luultavasti sillon nään Erjankin<3

Valvomo - Mikä kesä?<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.