IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

Boring. Sunnuntai 29.03.2009 19:33

Taustakuvasi - Kummin kulta Pipsa.
Miksi sinulla on juuri se taustakuva? - Tänään otin ja on söpöin.

SAAPUNEET VIESTIT
Mitä lukee 1. viestissä? - "No tykkään hölmö senkin pässi :)"
Kuka on lähettänyt 10. viestin? - Anssi
Kerro viimeisen viestin lähettäjästä. - Matias<3 Ihan perkeleen tärkeä mies. Mun terapeutti ;)
Kuinka monta saapunutta puhelimessasi on? - 38, ku just poistelin turhimmat.
Hauskin saapunut viesti? - "Karju! Kato sitä hemmetin aikatauluu! Nainen!"
Entä loukkaavin?- Ei ole sellasta.
Mitä lukee 25. viestissä? - "Vai pahaa unta. Mä hakkaan ne ja kaikki möröt. Minne meet huomenna?"
Entä viestissä 26? -"Nii just ei pidä juoda. :) No hei! Älä murjota! Vai pitääkö tulla viihdyttää? Ei vaa. Anyway."

SIIRRY OSOITEKIRJAASI
Millaiset välit sinulla ja henkilöllä 10. on? - Diinu. Eipä olla enää oltu kauheesti tekemisissä, mut kavereita.
Voitko kertoa murheistasi henkilölle 19? - Hakalan Toni. No empä nyt kauheesti menis kertoo.
Mitä haluaisit sanoa nimelle 15? - Enni oot ihana tyttö <3

PUHELUTIEDOT
Kenelle olet viimeksi soittanut? - Anssille.
Kuka on soitetuiden puheluiden toinen henkilö? - Saila eli Erno.
Entä kolmas? - Erno.
Mitä asiaa sinulla oli heille? - Anssilta soitin kyytiä, ja erno oli soittanu mulle eka omasta ja sit sailan numerosta.
Mikä on vastattujen puheluiden kesto yhteensä?- 2h 34min 30s

LOPPU KYSYMYKSIÄ
Soittoäänesi? Slipknotin Duality.
Kenelle soitat eniten? - Tanjalle, Matiakselle ja Teealle varmaa. Ja isosiskolle.
Kuka soittaa sinulle eniten? - Tanja, iskä ja pari muuta.
Kenen kanssa tekstailet eniten? - Tanjan, Matiaksen, Teean ja Tiksun.
Suurin laskusi? - 80e?
Entä pienin? - 20?
Kuka maksaa laskusi? - Itse maksan.
Oletko saanut päivässä yli 200 viestiä? - Paljon mahollista.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 19:21

Kylläpä on taas helpottunu olo. Huoh. Keskiviikkona viihteelle ja perjantaina sitten Miika, Make, Matias meille + tytöt. Eli tiedossa taas yksi niistä kuuluisista ja pahamaineisista illoista med Niemen veljekset. Parasta mitä tiedän. Voi heittää aivot narikkaa eikä tarvii ajatella mitää eikä ketää. Niitten kans se onnistuu.

<3

Voi olla että saan koiranpennun!!

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 23:17

Taas sain sen mitä halusin. Nyt on sit 5 kuvaa ihossa ja pysyy. Menoa ja meininkiä ollu, ei oo paljon paikallaa kerinny olla.

Tänää käytii Hyvinkäällä, ai että. Siit on ainaki 6vuotta ku siel käynny viimeks. Hmm. Ja huomen taas Kouvolaan. Juujaa. Pojat yritti et lauantaina aamulla pilkille, mut muahan ei saatana järven jäälle saa :D

Kaikenlaista taas ollu ja tulee olee. Ei oo täl hetkel tylsä elämä. Thank god. <3

[Ei aihetta]Torstai 12.03.2009 01:59

Oli ehkä äsken elämäni hysteerisemmät pari tuntia. Tässä sen taas näkee mitä kuningas alkoholi saa aikaan. Miks vitussa tässä maailmassa pitää edes sellasta myrkkyä olla. Mulle sopis hyvin jos se kaadettais kaikki viemäriin ja kadotettais. Säästyis monelta itkulta, häpeältä, murheelta yms..

Joskus vaan tunnen suurta vihaa sitä kohtaan. Itsekkin käytän, tiedä sitten miksi. Esimerkiks ilman alkoholia mulla olis elämässä vielä monta ihanaa ihmistä, paljon rahaa, en olis äsken itkenyt silmiä päästäni yhden ihmisen takia, olisin säästynyt monelta nololta asialta, sanonut joitain asioita ehkä toisin, tehnyt joitain asioita toisin ja jättänyt joitain tekemättä. Olisin ehkä nyt onnellinen jossain jonkun ihmisen kanssa mitä en voinut alkoholin takia olla. Siksi kysyn että miksi?

En halua enää ikinä sellasta puhelua kun äskettäin. Ja kaikki kuningas alkoholin syytä. Ihmiset masentuu, ihmiset tappaa ja tekee muutakin humalassa. Ei voi ymmärtää.

Alkoholi on aika moneen asiaan syypää. Mut ei voi alkoholia syyttää kaikesta, ihmiset vaan on heikkoja. Jotkut piiloutuu alkoholin taa, esittävät jotain mitä eivät ole mutta ehkä haluaisivat olla. Jotkut käyttävät sitä rohkaisuna, mikä ehkä toimii hetkellisesti, mutta mitäs sitten kun iskee todellisuus? Jotkut yrittää hukuttaa murheensa siihen, mutta todellisuudessa siirtää ne vaan seuraavaan päivään. Ei ne sieltä mihinkään katoa?

Jokainen ihminen kuitenki loppupelissä itse päättää miten elämänsä elää. Sen oon huomannu että sanoit ja teit mitä vaan niin ei se vaikuta mitenkää. Ei sua kuunnella, ei ymmärretä. Toisen täytyy ite tajuta se mikä on sille parasta. Se vaan on että joskus se tapahtuu liian myöhään. Niinkun mua pelottaa että tässä käy. Jokainen ihminen itse päättää koska pulloon tarttuu ja koska ei.

Anteeksi avautuminen.

Huomenna taas <3Torstai 05.03.2009 23:50

NYT ALKO TURPAJUHLAT!Maanantai 02.03.2009 22:59

En ollu mä se oli KänniMarjutKeskiviikko 25.02.2009 19:27

Ihana ilta oli eilenä. Apulanta oli kyllä taas näkemisen arvonen vaikka oliki ehkä vähän noloa mennä sinne keikalle. Matias ja Teea, kiitos.

Keikan jälkee Matiakselle ja sit Antti soitti että tulkaa Loveen. En ollu siel käynny ja ennakkoluulot oli suuret. Ihan mukava paikka oli ja yllättävän paljon populaa kun ajattelee että oli tiistai :D Tuttuja ainaki oli paljo!

Heli ja Tiia ja Ele ym oli siel ja olivatha nuo aika sooseis. Heli ainaki. Mut oli kiva nähä sitäki pitkäst aikaa. :P Se ei millää ois antanu mun lähtee kotii ja takavarikoi mun narikkalipun. Anto sen eka Elelle ja Ele anto sen Antille ja sit jouduinki istuu siinä hetken ja venaa et Antti antais sen takas. No eihän se antanu. Juttelin sitte sen kans siinä tatuoinneista yms. Sit se lopulta suostu antaa sen. (: Ja kävelin taas kotiin.

Aamulla isukki soitti että lähe Herralaan mukaan. Ja mähän lähdin. Sain taas pari ihanaa muistoa siitäkin päivän reissusta. Huomenna ja perjantaina kutsuu työt. Murr.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.Tiistai 24.02.2009 01:13

Menihän se, tekihän ne ja niin edes päin.

Nukkumaahan tässä olis jo pitäny mennä mutta minkäs teet kun ei väsytä. Juttelin taas Matiaksen kanssa 30min puhelimessa ja en taas tehny muuta ku nauroin. Se mies sitte jaksaa aina olla yhtä piristävä. Haha. Huomenna lupasin mennä käymään. Ei oo tullu käytyäkään moneen viikkoon. (:

Huomen myös Apulannan ja Entwinen keikka ja lupauduin lähtemään sinne. No parempi seki kun istua kotona lomalla.

Nyt on taas bileitä tiedossa. 27pvä Anun mökkipippalot, 6pvä kämppiksen 20set, 13pvä kouvolalaiset tulee ja 20pvä siskon 16v pippalot. Hurjaa. Ei yhtään vapaata viikonloppua. :D

Nyt pitäis vaan saada nopeesti rahaa että sais ostettua Ruisrockin 3pvän lipun ja soittaa pomolle et mulle kiitos juhannus vapaaks. Kyl se taas tästä. Suunnitelmia riittää, mut kuten tiedetään niillä on yleensä tapana kusta ja pahasti.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 21:30

Olipahan yö. Olin Anssipojun mukana yövuorossa ajamassa rekkaa. Voi että kun oli niin mukavaa. Olin vasta joskus 8 jälkeen aamulla kotona ja suoraan nukkumaan. Kyllä uni maistu.

Anssin kans tehty muuta ku puhuttu paskaa, naurettii ja kuunneltii hyvää musaa. Tampereella kun pysähdyttiin niin ostettii kunnon piknik eväät. :D haha.

Perjantaina ehkä vois eksyä Kouvolaan. House Of Rock. Hmm.

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 21:53

Ai että mikä festarikesä tulossa. En pysy housuissani. <3