IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

Vittu mikä koulupäivä!Tiistai 23.09.2008 21:47

Saatanan saksalaiset! Meillä alko tänään tunti vuorovaikutusta työyhteisössä ja maikka siinä sitten kerto että meiän tunnille tulee ryhmä saksalaisia opiskelijoita, joille pitää kertoo jtn mein koulusta.

No me sitte puhuttii niille englantii sen verran ku kyettii ja esiteltii ittemme. Sit maikka heittää vaa et nyt jokainen ottaa sitte itellee parin ja lähtee esittelee parille koulua! MITÄ VITTUA?

Kaiken huippu oli viel se et lähes kaikki siit ryhmäst oli puol sokeita eli niit piti kädest pitäen taluttaa ja kertoo aina englanniks et missä mennää, onko rappusia, ovia ymsyms. Olin ihan kusessa. Kiva koulupäivä joo. Oon niin rättipoikki et jätin jumpanki väliin. :/

Sit taas heiluin tänää pari tuntii Hot Lipsis Juhon ja Hannen seurana ja sain sieltä sitten penispillejä synttäreitä varten. Oikein kiva lahjotus. :D Haha.

Anttiki oli eilen illalla soittanu ja tänää nauro mulle ku mä olin nukkumas ku soitti ja heittäny jotain ufoo sille sitten unenpöpperössä. Ei mitään käsitystä että mitä. :D No ainaki sillä oli hauskaa. Nyt ajattelin kattoo leffan ja tehdä samalla tota yhtä infopakettii ja harjottelun itsearvioinnin myös.


Joo mut nii. Perjantaina ne syndekemut. Sanokaa jos kutsu ei oo tullu, joko se on hukkunu postis tai :D Eivaa, tottakai kaikki kaverit saatte tulla, mut lahja pakko<3 No eivaa seki oli läppä :D Melkein.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.