IRC-Galleria

MarjutMoi

MarjutMoi

sellasta vaan että :D

Arto on Suomen mestari!! :)Tiistai 05.09.2006 17:20

Perjantai: Oli erittäin mukavaa. Ja meni ihan hyvin :) Mitä muutakaan siitä voi sanoa? Kallioilla oltiin ja kaupungissa myös. Olin taas hieman humalassa :/ Joopajoo. No perjantaista ei voi muuta sanoa kun että en unohda :D Hah. Eli kiitos vaan ihmiset! :)

Lauantai: Koko perjantaiyö tuli valvottua ja lauantaiaamuna kello kaheksan oli lähtö Hämeenlinnaa. Sinne mentii Sannan, Tiinan ja Tanjan kanssa kattoo Arton F3-formulakisoi ja oli kyllä erittäin upee reissu. Vaikka autossa aamulla KAAMEE olo olikin. :) Ei taaskaa näin. Kisoihin mentiin Arton sponsori avoautolla :D Vähän oli kivaa! Ja oloki parani ku sai raitist ilmaa :DD Kisois päästii Arton huimaa VIP-telttaa ;) Ei me siellä kyllä kauheesti oltu. Käytii myös varikol ihailemas upeit autoi. Legendsit (tai jotenki sinne päin) oli aika makeit. :D Päivä meni aika nopeesti ja kun yötä vasten tultii pois ni heti kun pääs kotiin ni menin nukkuu. :D Yllättävää.

Sunnuntai: Aamu veny vähän pitkäks ja heräsin siihen ku iskä soitti että haluunko rannekkeen tivolii :D Ja mä halusin. Tanja ja Venlaki oli menossa joten mikäs siinä. Vaikka ei ehkä olis kannattanu :D Yök sit oloo mikä oli :D Onneks ei ollu lauantai ;) Heli ja Janneki liitty meiän seuraa jossai vaihees<3 Mustelmia tuli taas muutama. Kivaa oli koko päivän :) Ainii ja Miikakin kyllä tuli illasta meiän kanssa :) Meinas unohtua. Juu, siinä se viikonloppu sit oikeestaa oliki. Ikimuistonen oli <3 Tehtii paljon suunnitelmii kuten esim se et ens vuonna lähetää Rukalle ;) Jee. Ja oli jostain laivareissustakin puhe ;) Mut katsellaa.

Metallica - Nothing Else Matters<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.