IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Kiinnostuksen minimaatio.Sunnuntai 19.06.2011 22:26

Mikä siinä on kun intuitiomiehet lähtee pitään hauskaa niin kaikkia kiinnostaa aivan liian paljon? Intuitiomiehiä ei kiinnosta yhtään, ne pitää hauskaa siellä missä haluaa, me ei tarvita muiden mielipiteitä varmistuaksemme siitä, että meillä on hauskaa. Miten joku edes voi tarvita? Kyllä mä ainakin tiedän muita paremmin millon mulla on hauskaa ja millon ei, jos mä koen hauskuutta jammaillessani ilman musiikkia keskellä kaupunkia niin mulla on ihan oikeesti sillon hauskaa.

"Miks sää tanssit täällä?"

...mitä helv.. miks en tanssis?

"Eiks sua nolota?"

Nolota? Ei todellakaan, miks ihmeessä nolottais, what the shit?

Mä oon myös huomannu semmosen hauskan reaktion ihmisistä, että ne ei oikein aluks tunnu ymmärtävän, että mua ei oikeesti kiinnosta niiden mielipiteet, mää pidän hauskaa. Yleensä semmoset höpönassut jää siihen lähistölle pyöriin ja ihmetteleen, kunnes ne sitten tajuaa että mua/meitä ei ihan oikeesti kiinnosta niiden mielipiteet, puut, pilvet, aurinko, jopa kivet kiinnostaa enemmän, kun kenenkään ihmisen mielipide mun tekemistä asioistani tai pukeutumisestani tai ulkonäöstäni.

Mutta se reaktio kun höpönassut ymmärtää että intuitiomiestä ei oikeesti kiinnosta sen mielipide.. aah, se on mittaamattoman hauska. Ja sen jälkeen nää höpönassut tulee vielä hakeen intuitiomiehiltä(/naisilta) hyväksyntää.. jota ne hakee turhaan, mutta on ne kyllä sitkeitä. Ihmiset on aika hassuja.

"Miten sä oikeesti kehtaat/uskallat/pystyt?"

Helppo kysymys, koska mua ei oikeesti kiinnosta. Ja te pystytte ihan samaan. Miks kysytte muiden ihmisten mielipiteitä tekemisistänne/pukeutumisistanne/ulkonäöstänne? Mun mielestä kaikista helpointa on kysyä itseltään ja luottaa oman intuitionsa vastauksiin.
Intuitiomies hommissa, levee hymy, kiinnostus nolla, eikä miehestä voi aistia minkäänlaista epävarmuutta.

Intuitiomies tunnistaa aina toisen, intuitiomiehet pitää aina hauskaa, ne on juuri ne kaverit joita muut katsoo kateellisena jauhaen paskaa toisten reppanoiden kanssa(ja juoden alkoholia.)

Intuitiomiehet nauraa yhdessä reppanoille ja harrastaa rehellistä paskanjauhantaa useita tunteja vaikka säästä tai kivenkolosta tai soittaa vaikka ilmakitaraa vaikka internetin välityksellä. Intuitiomieheltä ei mielikuvitus lopu kesken.
Tuleva intuitiomies.

Reppanat ja höpönassut yleensä myös vaatii tekosyyn pitääkseen hauskaa, useimmiten tää tekosyy on alkoholi. Näiden ihmisten mielikuvitus on myös hyvin rajoitettu, koska mielikuvituksen päästessä vauhtiin mieli tekee tepposet ja katkasee siivet ajatuksilta. "Entä jos, entä jos, mitä ne olis siitä mieltä.. jne."
Höpönassu/Reppana.

Höpönassut ja reppanat tunnistaa myös samanlaisesta pukeutumisesta, kaikkein suurimmat paistit tunnistaa Ed Hardyn lippalakista, se on niin erilainen ja huomiota herättävä, sitä uskaltaa käyttää kunhan kaikilla on semmonen. Usein myös Ed Hardy-paistit luulevat olevansa jotain mitä he eivät ole, eivätkä he myöskään tajua omaa itseironisuuttaan. Ei mulla sinällään vaatemerkkiä vastaan mitään oo, mutta mä oon vaan keränny dataa niin valtavasti, enkä oo nähny yhtäkään poikkeusta tässä asiassa.
Cathedral of trance (Miazu&Polly,Proteus)
Intuitioihmisten kokoontuminen. Paikalta kyllä löytyi muutama eksynyt höpönassukin.

Intuitioihmisten kokoontuminen on parasta, silloin ketään ei kiinnosta vittuakaan ja kaikilla on hauskaa. Reppanat/höpönassut/paistit luulee että niillä on hauskaa, mutta yleensä ne katoo hetken kuluttua tanssilattialta, ja sitten ne katoo koko tapahtumasta. 400 ihmistä kehuu tapahtumaa ja 40 sanoo, että oli paska meno. Millasillakohan miehillä on ollu paska meno?
Aivan loistava periaate <3
Intuitiomiehen mantra.

Intuitioihminen näyttää aina ihan helvetin komeelta/kauniilta/seksikkäältä/eroottiselta. Kiloilla ja naamalla ei oo mitään merkitystä, intuitioihmisen aura/energia/chi/miksi-sitä-nyt-voisikaan-kutsua hehkuu vahvana, levee hymy, epävarmuus ja kiinnostus nolla, hauskaa 24/7, miten intuitioihminen muka ei voisi olla hyvännäköinen?
Intuitionainen. <3


Mitä epävarmempi ihminen sitä rumempi, epävarmuuden mukana tulee myös ylenpalttinen kiinnostus muiden mielipiteistä sekä ylenpalttinen kiinnostus muiden mielipiteistä, ja tarve saada omalle mielipiteelleen painoarvoa. Toki on hienoa, että maailassa on myös tämänlaisia höpönassuja, ne tarjoaa aivan valtavaa hupia intuitiomiehelle omalla typeryydellään. Aito ja käsikirjoittamaton typeryys on yksi hauskimpia asioita tässä maailmassa.

Intuitiomiesten aatelistoa. Silvioo ei kiinnosta vittuakaan ja kaikkia kiinnostaa taas ihan vitusti liikaa. Levee hymy. Epävarmuus? Pakkasen puolella. Vuonna 2011, Forbes listasi Silvion maailman 118. rikkaimmaksi ihmiseksi, hänen omaisuutensa netto arvo on 7,8 miljardia dollaria, ammatiltaan hän on liikemies, businessman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.