IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 12.03.2007 20:35

"Päiväkirja" on taas jäänyt pahasti taka-alalle joten ajattelin kaikkien iloksi ja kauhistukseksi taas jakaa päivän elämääni kanssanne rakkaat lukijat.

Aamuyö alkoi normaalisti. Heräsin 04:40 ensimmäisen kerran. Oli aivan pakko antaa hieman kellolle jatkoaikaa joten siirsin kelloa 10min päähän. 04:50 nousin ylös ja kävelin keittiöön keittämään kahvit. Kahvinkeiton jälkeen suunnistin suihkuun lämmittelemään vartiksi. Suihkusta tultuani puin nopeasti päälle ja söin leivän parilla puraisulla koska työt alkaisivat 40min päästä eikä sieltä missään nimessä saisi myöhästyä. Suunnistin 5:20 autolle. Ovet ei auenneet. Oli ollu kosteit päivii ja viime yönä vesi tietty oli jäädyttäny kaikki lukot. Siinä sitten 10min lukkoja rassasin kunnes sain takaoven auki. Menin takapenkille ja käynnistin auton sieltä käsin. Pistin puhaltimet täysille ja otin harjan että saisin lasit puhtaaksi. No... Löin takaoven perässäni kiinni ja se tietysti meni lukkoon (vaikka nuppi oli ylhäällä ffs :E) Ei hyvä, auto käynnissä, avaimet sisässä, ovet lukossa ja minä seison typerän näköisenä ulkona harja kädessä. No sit siin kirosin vähän aikaa ja heitin harjan seinään. Juoksin sisälle äkkiä etsimään vara-avaimen. Kun se lopulta löytyi sain pelkääjän paikan oven auki ja ängin itteni sitä kautta kuskiksi. Kello oli 5:40 ja 20min päästä tulisi olla 25km päässä paperitehtaan valvomossa istumassa kädet ristissä ja tervehtimässä vuoromestaria. Tuli siis helvetinmoinen kiire. No painoin lusun lattiaan ja ajoin koko matkan kotkantietä n. 150km/h. Otin sen riskin ettei kyttiä nyt ole tutkaamassa. :D Olin 5:55 tehtaan pihassa ja siitä vielä juoksin viimeiset 500m. Olin hissillä menossa valvomoon 5:59 eli aika tiukoille meni mutta ehdin.

No töissä oli ihan mukava päivä. Oli sopivasti töitä. Ei liikaa eikä liian vähän. Rullia tuli tiuhaan tahtiin mutta aika kului nopeasti. Menin leikkurin päähän ottamaan paperirainan päätä vastaan kun raina oli katkennut. Uuden rullan alta paljastui sitten n. 5m kokoinen piirretty kikkeli. Oli näemmä ollut koneen pojilla tylsää. Nauratti siinä sitten sen verran että hyvä ettei raina katkennut uudestaan. Yhdessä vaiheessa rullia tuli vieläkin vähemmän ja siinä ehti sitten rentoutua tovin kunnes halusi jo takas töihin kun oli tylsää. No kyllä sitä toimintaa sitte saatiin ku raina meni poikki kesken vaihdon ja pian koko hallissa tuli sitten paperisadetta sormenpään kokoisista paloista pään kokoisiin. Sitä sitten siivottiin loppupäivä kunnes kello löi 2 ja pääsin kotiin.

Auton ovet suostuivat tällä kertaa jopa toimimaan (ehkä nyt jos oli +3 selesiuzta) Ajelin keskustaan päin koska täyty tankata. Bensavalo oli palanut jo pitkän aikaa joten täytyi ajaa taloudellisesti körötellen ettei gasoliini lopu. No selvisin kumminkin teboilille ja hulautin taas 60€ tankkiin :'( Kävin hakemassa vielä poterille tupakkia ja suuntasin kotiin.
Kotona katselin telkkaria tovin ja rentouduin hieman. Siirryin koneelle ja tässä nyt oon istunu jo aika kauan :D Enkä varmaa oo liikkumassa mihinkään. Voisin käydä ostaas kaljaa, sipsiä tai vaik karkkia ja katsoa jonkun leffan koska huomenna olisi kauan odotettu vapaapäivä <3

Siinä se, tähän asti. Raportoin lisää jos tulee jotain uutta infoo. Mut tuskin tulee koska oon nolife ja tässä koneella tuskin mitään tulee käymään.
Kiitos että luitte. Toivottavasti ette pettyny koska tää nyt oli aika vitun tylsä päivä. Tuli vaan himo kirjottaa päivärii. Hihiiii.

BB
Pysykää mustina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.