IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

jasujfdaogtTorstai 24.11.2005 16:52

Heräsin taas melkein ajoissa. Kello pirisi tasan 7 koska olin unohtanut aamulenkityksen piskin kans. Kahdessa kymmenessä minuutissa pitäisi käydä suihkussa, pukea, käydä lenkillä, pakata reppu ja ehtiä bussipysäkille. Ravasin taas tuli perseessä pysäkille ja ehdin juuri ennen bussin saapumista. Bussissa halusin nukkua, (son hyvä bussi, käännettävät selkänojat ja kaikkee) vedin selkänojan alas ja kävin nuQ tai yritin ainakin. Sit joku vitun lutka halus välttämättä änkee siihe mun taakse istuu vaikka olis muuallaki ollu tilaa. Se koputti selkänojaan että nostaisin sen ylös. Kirosin itsekseni ja nostin sen. RadioCityn kolmiodraamassa kukaan ei taas tiennyt hevonvittua. Bussi saapui ajallaan ja orgaanisen kemian tunnit alkoivat. Opettaja unohti jälleen työharjoittelu-arvosanat vaikka sen piti tuoda ne, vittu. En taas osannut kemiassa paljoakaan joten keskityin piirtelemään :P kaksi tuntia vierähtivät nopeasti ja pian alkaisi muutaman tunnin liikuntarupeama.

Jees, liikkatunti alkoi. Meidän orginal liikanope on Keniassa etsimässä uusia juoksijoita tai jotain vastaavaa. Emt. Mut meillä oli joku ihan homon näköin sijainen, ja sitä pitäis sitte kestää 3 tuntia. Se tais pitää meitä jonain neljävuotiaina ku kokoajan hyppelehti ja tanssahteli verkkarinlahkeet sukkien sisäs ja kirees jumppapaidas ku joku hinttari. Onneks se lähti sitten tyttöporukan kans kuntosalille eikä sen naamaa tarvinu katella. Omistimme tietysti liikunnassa jokaisen ottelun niin sählyssä, koripallossa kuin futiksessakin. Team Fruitcake oli katkera kaikista häviöistään. Päivä päättyi ja Uotila heitti meidät Vectrallaan kotiin niin ei tarvinu hikipääs ootella bussia, kiitos siitä. Kotiin saavuttuani piti neuvoo äiskää sähköpostin kans. (Q s0n hituc EVO) ja pääsin koneelle vasta nyt. --> kahvia

kiinnostaaKeskiviikko 23.11.2005 18:23

Aamulla heräsin, myöhässä. En ehtinyt käymään suihkussa ja porukat ei ollu keittänyt kahvia tavalliseen tapaansa vaikka oletin niin. Melkein myöhästyin bussista, avaimet unohtu kotiin ja ajattelin et ei vittu mitähän tästäki päivästä tulee. Aamulla huomasin et meil oli joku nuori sijainen. Koko päivä tehtiin ryhmätöitä. Tai siis mä tein, ville löhös ja katteli kitaran kuvii ;F (no kyl se itseasias teki otsikon ja liimas pari kuvaa pahville.) Alko olla jo ihan vitunmoin nälkä, koulussa tietty ruokana lohikeittoa (my luck) joten söin sämpylän ja join lasin vettä.

* MastaKillah changes topic to 'kiinnostaa'

Sitten takaisin tekemään ryhmätöitä. Me saatiin uus ryhmätyö koska saatiin ensimmäinen valmiiksi etuajassa mun ammattitaidon takia. Olimme laiskoja ja emme jaksaneet paneutua seuraavaan työhön vaan kuuntelimme tietsikoilla musaa ja pelasimme minipelejä netissä (;ASD) Pääsimme koulusta jopa ruhtinaalliset 15 minuuttia etuajassa, mutta eipä siitä hyötyä ollut. Kävimme Salessa ostamassa vähän syötävää ja jätimme roskat maahan lojumaan. Minä kylläkin vahingossa. Joku mummo katsoi meitä paheksuvasti (tää juttu on salee huomenna Napakoissa.)
Bussi tuli vihdoin, mukavasti myöhässä. Minua väsytti mutta bussin iskarit olivat niin paskana että meinasi lentää yrjöt kun vaan painoi silmät kiinni. Menin sitten kotiin jonkun juopon kanssa samaa matkaa (hyyyi vittu se muuten hais.) Saapuessani kotiin laitoin glögin mikroon, ja kirjoittaessa tätä unohdin sen sinne. Se kiehui ja osa glögistä oli jo haihtunut ilmaan. Ja nyt poltin kieleni, ai vittu...

Paska sunnuntaiSunnuntai 06.11.2005 20:22

tänään olin koneella

siivosin kämpän

viikonlopunpäätten kestovitutus
- Vanhemmat »