IRC-Galleria

Maun1o

Maun1o

Külli hyvä sulle? Kiva jos gommasit, gommaan takaisin mahdollisimman pian.

Jjoo..Maanantai 23.06.2008 05:10

Rakas päiväkirja.

Tännähään taas tuli tehtyä vaikkajamitä.

Mainittakoot tässä nyt, ethä miusta on kehkeytymässä oikkei varsinainen guitaariherouttaja! Perkulekko Expertillä mennöö jo piisit niinko vettä vaan! Koittaa experttitason jäläkkee vaikka jotain meediumii, ni fiddykö ei osu yhteekää merkkii ko mennöö nii hittaasti! =D Kunno speedikitarisointia sen pittää olla juu, ja tilutilusooloa kokoaja, sit mennöö hyvästi!

Sit vois mainita, ethä miusta on alkoholistin uran kouluttamana tulossa melekonen drinkkien kehittäjä! Tuossa hoksasin semmoset drinkit, ethä miehä patentoin nuista parit ja meen siltä saakelin bilehihhulilta kyssyyn - Sedu Edu Kettunen, vai mikä se oli vai mihin se meni, vai ufoko se oli? - ethä kelpaiskos onnelan listoille moiset drinkit. Fiddy ethä rahhaa ropisis! Ko noista maksettas iha siwaan paremmin, entä jostai köyhästä Lonk Aisland AisTeestä! Ja niitä jopa ostettaiski vaikka hinta oiski katossa! Onne sevverra erikoisia!

Joo ja sit käytiin taas kämppiksen kans kalassa.. Etittiin semmone jännä järvi tuolta oulun laitamilta.. Fiiddy se oli semmone suolampi, ethä ei siälä meinannu muutako hukkuvat lapset tarttua siimoihin. Jjoo.. Käytihin sit perus haukipaikasa siin.. Siälä vonkaleet kävi kiinni heti alkuunsa! Jjjoo..

Sit tein taas safkaa tuossa.. Tein tommosta Thaimaalaissävytteistä sienipasta -systeemiä. Aivan törkiän hyvvää oli ja on sitä viäläki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.