IRC-Galleria

Maun1o

Maun1o

Külli hyvä sulle? Kiva jos gommasit, gommaan takaisin mahdollisimman pian.

Blogimerkintä

« Uudempi -


Rakas blogi.


Tässä hämmennyin miten otsikossa mainitsemani henkilöt näppärästi olivat vieneet aiemmat kuusi blogimerkintääni Maun1o - tai ainakin pääpiirteittäin niiden sisällön, julkiseen tiedoitusvälineeseen. Mutta siis kaikenkaikkiaan hämmästyttävän hyvin kiteytettyjä kommentteja näiltä haastateltavilta, ja kun eN'Buskekin kerrankin malttoi kysyä nöyrästi asioita, niin melkein alkoi ihan itkettään, että jotkut ihan oikeasti vielä ajattelevat Suomen parasta.
  • Linkki Nallen haastikseen, jonka yhteiskunnallinen arvohan on siis monta sataa miljardia euriboria arvokkaampi kuin Suomen häneltä menettämät verotulot, ja minkäpä mainosteevee on vieläpä varsin avokätisesti päästänyt kaiken kansan nähtäville. Mutta koska Nallelta ei saa mitään koskaan ilmaiseksi, saattaa tämän haastattelun ymmärtäminen vaatia joiltain kansalaisilta vastineeksi opiskelua, jotta asia aukenee, tietysti tarpeeksi viisaillehan tämä on täysin ilmainen, eikä vaadi juurikaan investointeja:
    http://www.katsomo.fi/?progId=328019
  • Linkki Fryckmannin haastikseen, joka antaa hyvän EU-NATO-Ukraina-Venäjä-Suomi -näkemyspohjan tähän hommaan, minkä itse osin omilta osin ilmaisin kommentoimalla 8.4. alkaen yhteisössä: Tasa-arvoinen Asevelvollisuus . Fryckmannin haastis seuraavassa linkissä aikavälillä 00:21:50 - 00:28:50:
    http://www.katsomo.fi/?progId=325634


Nyt vielä kun edes pieni promille Suomen kansalaisista tajuais nuo asiat, niin vois veilä jonakin päivänä näin Valtion Sanssikorttisertifioituna, työllistettynä työttömänä työnhakijana, Ex-opiskelijana ja -vauvvana, sekä tulevana vanhuksena melkein ihan oikiasti ilosta itkiä hyvinvointivaltion uudelleennousemisen vuoksi.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.