IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Arkkipiispaehdokkaat tulevat juttelemaan nuorten kanssa Kirkon nuorisotyö-yhteisön chattiin! 28.2 vieraana on Turun piispa Kari Mäkinen ja 7.3 professori Miikka Ruokanen.

Kirkon nuorisotyö-yhteisön Church@ on avoinna sunnuntaisin klo 18-21. Tervetuloa kysymään ja juttelemaan!

Kari Mäkinen:


Miikka Ruokanen:Katso myös http://www.pod.fi/drupal/?q=node/512

Church@ rulesTiistai 16.02.2010 12:54

Chatti on keskustelua ja yhdessäoloa varten. Toimi niin, että itselläsi ja muillakin on hyvä olla siellä. Chatissa jokaisen uskoa, elämää ja ajatuksia kunnioitetaan.

Muistin virkistykseksi lukaise nämä: http://irc-galleria.net/rules

IRC-Galleriassa ja chateissa on kiellettyä:

* Toisten käyttäjien häiritseminen loukkaavilla kommenteilla sekä kiusaaminen, ahdistelu, uhkailu tai painostaminen.
* Väkivaltainen, verinen, rasistinen, huumemyönteien, loukkaava tai uhkaava materiaali.
* Häiritsevä ja asiaton kommentointi kuten floodaaminen eli massapostittaminen tai siihen osallistuminen, sekä asiaton kielenkäyttö.

Kun pidetään näistä kiinni yhdessä, saamme jokainen rauhan keskittyä keskusteluun. Sääntöjen rikkojat poistetaan keskustelusta.

Ohjaajat ovat chatissakävijöitä varten. Heille voi jutella yleisesti ja yksityisviestillä. Yksityisviestin voi lähettää kirjoittamalla viestikenttään nimimerkki; (kenttä muuttuu vaaleanpunaiseksi).

Chattailemisiin!

Verkkonuorisotyön eettiset periaatteetTiistai 09.02.2010 11:56

Muistutukseksi ja tiedoksi tännekin vielä:

http://www.hel.fi/wps/portal/Nuorisoasiainkeskus/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Nk/fi/uutiset/verkkonuorisotyon+eettiset+periaatteet+valmistuivat

Yhteydenottajan oikeudet, ohjaajan periaatteet jne.
Nyt tehdään historiaa!

Ensimmäisen kerran Suomessa jo 16-vuotiailla on äänioikeus. Kyseessä on Kirkon seurakuntavaalit isäinpäivänä 2010. Muista, voit äänestää kaverisi läpi!

Pian aletaan etsiä hyviä ehdokkaita. 18-vuotiaat kirkon jäsenet saavat asettua ehdolle päättämään kirkon asioista. Millaisen tulevaisuuden kirkon sinä haluaisit? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen!

Käy katsomassa:
http://www.ensimmainenkerta.fi/fi/etusivu/

Apua vaikeaan elämäntilanteeseenTiistai 19.01.2010 18:01

Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joista ei yksin selviä eteenpäin.
Silloin on tärkeää hakea apua ulkopuoliselta auttajalta. Elämässä ihmissuhteet, koulu, ystävät tai perhe voivat aiheuttaa päänvaivaa ja niissä tilanteissa voi saada apua koulusta, opiskelupaikasta ja muilta tahoilta sekä kirkosta. Pääasia on, että apua pyydetään, vaikka se voi olla vaikeaa. Juttelukin voi jo auttaa.

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Ole tällöin heti yhteydessä auttajiin. Valtakunnallisia auttamispalveluita tarjoavat muun muassa Suomen Mielenterveysseuran SOS-palvelu ja kirkon Palveleva puhelin. Puhelinnumero on 01019 0071

Yksi mahdollisuus on hakea apua paikallisseurakunnan diakonilta tai kotiseurakuntasi päivystävältä papilta. Heiltä voit saada luotettavaa läheistukea. Myös sairaalapäivystys on avoinna koko ajan 24h ja sairaalahoitojakso voi olla alku toipumisen tiellä. Älä jää pohtimaan asiaa omassa mielessäsi vaan kerro tilanteestasi avoimesti saadaksesi tarvitsemasi hoidon.

Lisätietoja täältä:
http://evl.fi/EVLfi.nsf/Documents/C871691F974613C2C2257480003C5857?OpenDocument&lang=FI
- Vanhemmat »