IRC-Galleria

Masentava maanantaiMaanantai 07.11.2005 12:58

Jaksa yhtään mitään maanantaita.
Huomenna enkun kokeet ja se kurssi oli vähän hankala, kun kirja on niin luvattoman paska. Oikeasti, en tiedä yhtään paskempaa kirjaa. Siinä ei ole mitään hyvää, paitsi edellisen omistajan huomautukset. Pitäisi lukeakin sitä, kun sanasto on siinä työelämään ja kouluun liittyvää ja minä tiedän lähinnä death metallista oppimia sanoja, eikä siinä tuskin kysytä kaikkia gore-kliseitä.

Tänään pitäisi vielä pitää Poikien kesken kokous seuraavan elokuvan sisällöstä. Se on kello 12 (en kyllä ehdi siihen heti) ja nyt kello on 10:56. Mitäköhän siitäkin tulee.

Tässä kaikille tietämättömille: http://www.myspace.com/zyklontribe
Kuunnelkaa, eräs nyky-death metallin suunnannäyttäjistä loistomiehistöllä. Jos et pidä, niin olet tyhmä.

12:45. Kaverit tulevatkin tänne. No, mikäs siinä.

Art.

DisgorgeSunnuntai 06.11.2005 16:44

http://www.disgorge-usa.com/Denied%20Existence.mp3
http://www.disgorge-usa.com/Revelations_XVIII[1].mp3
http://www.disgorge-usa.com/Atonement.mp3

Ladatkaa ja öriskää mukana. Yksi parhaista death metal-bändeistä, varsinkin tuo Cranial Impalement ja Consume The Forsaken. A.J. Magana on kovimpia vokalisteja.

Art.

HyvästitSunnuntai 06.11.2005 15:25

En teille hyvästejä jätä, vaan Leialle. Nyt se lähti piikille.
Purimme sen kopin ulkoa ja kaivoimme haudan. Sisko oli kyllä surkeana, kun autoon kantoi rakasta kaniaan, eikä kenelläkään kivaa ollut. Raskas tunnelma.

Ei Leia ollut enää oma itsensä: läski, vanha kani, vaan roikkunahkainen ja luiseva. Musta kaniini hakee kyllä jokaisen, ei El-ahrairahkaan sitä voittanut.

Kello on 13:25. Huomenna vapaata.

Kello 15:10. Leia on haudattu, oli hieno tilaisuus.

Art.

Myöhäinen lauantaiSunnuntai 06.11.2005 01:29

Kello on 23:24
Isä tuli Puolasta. Toi minulle todella tyylikkään Polska-t-paidan. Nauratti, kun pidän ylpeästi tätä päällä ja samalla tunnen kovaa inhoa floodaavia puolalaisia kohtaan Ircnetissä. No, jotain ironiaa löytyy aina.

Lisäksi isä toi korkkipyssyt. Helvetin hienot pelit, heti ammuin äitiä ja se sattuu kuulemma (vaikka ei se nyt niin kovasti, kun itseäni ammuin, mutta äidit liioittelevat aina). Tämä tuo suuria mahdollisuuksia. Laukaan terroristi on nimeni tästä lähtien.

On kyllä kiva kun tuli kotiin. Elämä palautuu normaalimmaksi. Nyt voidaan juoda puolalaista vodkaa ja kuunnella juutalaisia rakkauslauluja (tämän levyn kannessa oleva daavidin tähti väännettynä sydämiksi oli tosi vänkä. Parempi kuin HIMin heartgrammi!). Piti heti tarjota Gambina-paukut tervetuliaistoivotukseksi.

Karate Kid ja Finding Neverland ovat kovia pätkiä!

Art.

Leian lauantaiLauantai 05.11.2005 13:29

Pikkusiskoni kani Leia on kuolemaisillaan. Ilmeisesti sillä on jokin kasvain mahassa ja aamulla se löytyi häkistään paskapaikalta yltäpäältä omissa jätöksissään. Ilmeisesti saanut jonkun halvauksen, ei jalat kanna ja aristaa kosketusta. Onhan se jo 6-vuotias, vanha kaniksi. Nyt jos se ei itse heitä nopeasti henkeään, joudumme viemään Leian piikille.

Ei tämä kivaa ole mitenkään. Hankalaa kohdata semmoisen eläimen kuoleminen, joka tuntuu kiinteältä osalta perheympäristöä. Pikkusisko on niin surkeana, että en ole ennen nähnyt. Heräsinkin hänen itkuunsa. Saa nyt nähdä, miten käy kaniraukalle.

Oudointa tässä on se, että eilen pikkusisko kävi kaverinsa kanssa ruokkimassa Leiaa ja se käyttäytyi täysin normaalisti ja kanimaisesti. Mutta pikkusisko arvasi, että nyt se kuolee ja teki yöllä Leialle runon ja piirustuksen. Ja nyt aamulla paljastui asian tila. Kummallista, miten pikkusisko arvasi.

Kello on 11:18. Soi: Transkaakko - Luumylly/fem. Pidän tästä levystä, vielä kun saisi hyllyynkin. Minimalistista ja folkahtavaa maalailua, sopii hyvin tunnelmaankin. Hyräilyä ja luontoääniä, hiljaisia rumpuja. Enkä warettanut edes tätä, kun tämän saa ladattua ilmaiseksi. Suosittelisin.

Eilen kyllästyin kuuntelemaan metallia. Ja pahasti se iskikin kesken Darkthronen kuuntelun. Loppuillan omistin folkahtavalle materiaalille ja Violalle. Tänään voisi vähän kuunnella jotain raskaampaa, mutta en paljoa jaksa. Ihan hyvä näin. Tenhiä vaan soittimeen.

Eilinen meni muuten vähän kehnosti. Join mustaherukka-konjakkia ja yritin sen avulla pysyä hereillä, kun oli myöhälle sovittu nettitapaaminen. Nukahdinkin sohvalle ja heräsin joskus puoli neljä. Ei näin, tapaaminen oli jo ohi. Sitten valvoin tunnin rapsuttaen kissaa ja lukien kirjaa.

Nyt kello on 11:28. Haen kahvia. Elämänlaatu paranee, kun liika kahvi saa mahan kipeäksi.

Ns: Transkaakko - Sadetta Paossa
Lisää tähän sydän.

Lisäys, kello 11:37. Miksi helvetissä aina sorrun kirjoittamaan turhaa paskaa tänne? Ihan liikaa kaikkea tarpeetonta tässä. Ehkä vähennän itsetutkiskeluja ja ylenmääräistä "filosofiaa".

Art.

KyrsiiPerjantai 04.11.2005 14:47

1196695

Saatana. Nämä ISÄM MAAN PUOLLUSTAJAT ja muut prinsessat saisivat hävitä maan päältä. Mitä hyötyä niistä on? Viekäämme heidät Auschwitschin kylpylään tilavaan suihkuun ja kuumaan saunaan.

En millään voi käsittää sitä suoran tyhmyyden ja säälittävyyden määrää, mikä tuosta yhteisöstä huokuu.

Tribuutti Hasselle:

HasseYKSI pahasti yski
kun Kekarainen kivestään suuhun sulki
Hasis-Hasse, pedonasse
paras paska päällä maan

Loppu ei ole niin hyvä, mutta se kuvastaa vain Hassen loistavuutta.

Myöhemmin paljastuikin (14:43), että ei nämä heput ole tosissaan. Hyvä juttu vain.
****
Käyty Alkossa, ostettu Miasma, ei ostettu konsepteja, koska kävin Alkossa. Sattuu kätösiin, kirjoitin aika tahtia enkun kokeen. Meni pari tuntia, yllättävän kauan.

Aineeseen olin tyytyväinen, pääsin haukkumaan Paavia ja tukemaan ihmisten määrän rajoittamista. Oli kivaa kirjoittaa, toivottavasti eivät ota miinusta sanamäärän ylittämisestä.

Tietokoneet ei ole se mun juttu, en hallitse näitä vimppeleitä. Miten helvetissä oikein asennan langattoman verkon tänne? Miksi minä? Se, että käytän konetta, ei tarkoita suvereenisuutta tällä alalla.

Kello on 12:47. Fiilis on ihan ok, vaikka HASSEYKSI kyrsii.

Art.

Pestilence... EMPIIIREEEETorstai 03.11.2005 13:13

Hrh, tuo on yksi vaikuttavimmista huudoista. Löytyy Exmortemin levyn, ylläripylläri, Pestilence Empiren intron jälkeen. Ei haittaa, vaikka huudon ääntäminen on, eh, uniikki. Sitten alkaa blastaus Ghastly Grotesquen tahtiin. Seuraava kappale on Funerary Sculptures, jossa taas laulaja Simon loistaa. Isolated war scenarios, rusty iron deserts ja sillai. Arvostan.

Kello on 11:02. Koeviikko, huomenna enkkua. Nyt vapaata, ehkä luen kokeisiinkin tänään. Pitää kerrata nopeasti, ei tuo ole kyllä ollenkaan vaikea kurssi. Toinen on se vaikeampi.

Tänään ostamaan konseptia ja sipsejä, S/Marketissa kuulemma tarjous, että 0,9e per pussi sipsit. Toivottavasti on Kartanon sipsitkin alessa. Ostaisi samalla Alkostakin jotain, kaverin synttärit lähestyvät.

Alkosta tuli mieleen, voisi naukkailla sen Mustaherukkakonjakin loppuun, joka on jääkaapissa. Aamusta vaan kittaamaan, kyllä päivä paranee. Onneksi sitä ei ole kuin tilkka pohjalla.

Aktiivinen fiilis, nyt onkin monia juttuja suunnitteilla, mitä tehdä.

Kello on 11:11. Nyt en pysty keskittymään kirjoittamiseen, on muita juttuja.

Uutispläjäys:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/uutiset_tulostus.asp?id=1077017&osasto=Kotimaa

Musiikillinen isku:
http://www.vendlus.com/V28_UnleashTheEnergy.mp3
http://www.vendlus.com/v28-Dead%20Shining%20Star.mp3
http://cp05.ionhosting.com/~joelh/comp/v28.mp3

Art.

Keskiviikkoko?Keskiviikko 02.11.2005 16:35

Vai niin.
Ilmeisesti koeviikko alkaa huomenissa, tosin minulla on se päivä vapaana, työtä on vasta perjantaina englannin muodossa. Elefanttienkku menee varmaan ihan hyvin, mutta tiistaina (vaiko keskiviikkona?) oleva 7. englannin kurssi on sitten kehnompaa. Syytän kirjaa ja niitä prepositioharjoituksia. Biologian koe jännittää, en tiedä olenko ihan koetasolla valmis, hallitsen asiat, mutta en välttämättä osaisi kirjoittaa tästä kylmiltään koetta.

Ehkä asiat menevät vielä hyvin. En ole kuitenkaan luottavainen. Taas hyvä fiilis, kyllä tästä vielä päivä käy paremmaksi. Jotkin asiat vain tuovat hyvää oloa.

Tänään pitäisi kirjoittaa hakemus päästä Lapinjärvelle kesäkuun toiseen erään. En ymmärrä miksei sinne voi lähettää hakemusta sähköpostilla. Sivari kutsuu, Jyväskylästä olisi kiva saada palveluspaikka, mutta täytyy katsoa paikalliskirjastoa vielä. Työnteko kiinnostaa kuitenkin enemmän kuin koulu.

Kello on 14:28. Olen varma, että jotain pitäisi tehdä, mutta en muista mitä. Jotain olen saanut tehtäväksi. Ehkäpä se vielä palautuu muistiin. Eilen järjestelin levyhyllyn, se on tehty kyllä.

Tarvitsisin kipeästi vahvistinta levysoittimeeni ja uutta levyhyllyä. Ei ne 100+jotain levyä mahdu nykyiseen, vaikkei niin kamalasti niitä levyjä vielä olekaan. Tällä ostovauhdilla kuitenkin pian ei mahdu mitenkään niitä pinoamaan. Todennäköisesti joudun valmistamaan itse sen hyllyn, haluan normaalin kirjahyllyn kaltaisen, en semmoista missä on välit levyille. Siihen on huono sijoittaa uusia hankintoja.

Tarvitsen kyllä muutenkin uutta soittopeliä.

En täysin ymmärrä ihmisten käytöstä. Mistä joku suuteleminenkin on keksitty? Englannin oppikirjassa joskus yläasteella oli, että vauvalle muussattiin suussa ruoka suussa valmiiksi ja sitten syljettiin ruokittavalle. Siitä muka tuli sekin asia. Lähdeteoksen varmuuden voi kyseenalaistaa liian helposti. Ei siinä kyllä mitään, kivaahan moinen.

Eräästä hyvästä lähdeteoksesta kuulin, että suutelo on toiseksi paras keino pitää hampaat puhtaana, harjauksen jälkeen. Harmi, että en tiedä onko ranskalainen tapa parempi kuin normaali. Ehkäpä saan kuulla (kokea?) asiasta vielä. Erittäin hyvä ja hyödyllinen tieto kuitenkin!

Tänään voisi kuunnella vähän enemmän grindcorea tavallisen death metal-kuurin asemesta.

Kello on 14:35. Jatkan myöhemmin.

Art.

Hail satanTiistai 01.11.2005 13:02

Most blasphemous. Isä lähti juuri äsken Puolaan tutustumaan uniikkeihin taktiikoihin miten panssarivaunuja vastaan taistellaan hevosin. Nyt olen kotosalla, kello on 10.44. Takaisin koululla pitäisi olla 12.20. Fiilis on hyvä.

Ei valittamista, paitsi olen nykyään ihan paska englannissa. Miten ennen osasin niin paljon paremmin? Miksi en enää osaa mitään? Kaikki menee ihan miten sattuu, enkö muka edes ala-asteella opittuja prepositioilmaisuja osaa enää? Aineistakaan ei tule enää ysiä. Miten voi olla näin perseestä?

Seuraavaksi biologiaa, geenitekniikkaa ja muuta. Lempikurssini tästä jaksosta. Restriktioentsyymit, RNA-polymeraasit ja virusvektorit ovat mielenkiintoisia juttuja. Puhumattakaan syövästä - solujen kapinasta!

Soi nyt V:28, pidän liikaa keskinkertaisesta musiikista. Ei tämä musiikillisesti ole niin kovin ihmeellistä, mutta minulle on tärkeintä tunnelma, joka on hyvin onnistunut tässä. Kylmä, kolkko. Ja se iänikuinen örinäporno, hyvä laulaja antaa paljon anteeksi jos musiikki on muuten vähän mitäänsanomatonta. Siinä yksi syy miksi en pidä Bodomista. Paska rää'yntä kuorrutettuna tilulla ja tylsillä riffeillä. Ei mitään tunnelmaa.

Vaikka kuulostaakin kehnolta, olen varsin tyytyväinen olooni. Kyllä asiat ovat hyvin. Miksei olisi? On loppujen lopuksi helppoa olla tyytyväinen, kun on jokin pienikin syy. Minulla on vielä iso syy. ;)

Hymiöt ovat omituisia. Hyödyllisiä tietyissä kohdissa, mutta kun yhden kerran käyttää, niin tulee heti liikaviljeltyä niitä. Maaperä köyhtyy.

Ja vielä: Bodomin fanit ovat naurettavia. Ei ne oikein ymmärrä asioita. Mutta minä ymmärrän niitä, kun ikää katsoo. Luetunymmärtämistä oppivat sitten lukiossa, mutta harmi että eivät raukat taida lukioon päätyä :) En pidä kyllä yhtään siitä miten terrorisoivat hienoa yhteisöäni olemalla niin tiukkapipoisia, eivät tajua mitä haen.

Taking your hide before you have died

***
16.03
Vänkä tunti biologiaa. Luokassa lenteli talitianen, jotenkin eksynyt sinne. Päristeli menemään ympäriinsä ja opettaja avasi ikkunan sille. Sitä varten tarvitsi verhoa siirtää, joten poloinen visertäjä pian osui pamahtaen lasiin. Pökerryksissä kun lintu oli, niin opettaja sai sen siirrettyä ulos ja ilmeisesti jäi eloon. Piristi kuitenkin tuntia aika kivasti.

Koe jännittää ja opo on maailman turhin ja paskin aine.

Art.

Mainio maanantaiMaanantai 31.10.2005 14:33

Huh. Oli loistoviikonloppu, olette kamalan kateellisia minulle, kun oli niin kivaa. Kiitos kamalasti osanottajille ;)

Nyt olo on väsy ja tyytyväinen. Vielä ruokaa lärviin, niin tulee hyvä olo. Ja kahvia. Paljon kahvia, mustaa kahvia. Jätin maantiedon tutkielmakurssin, elämä hymyilee tosiaan. Tuli paketti mainoksia Woodcut Recordsilta ja jopa levykin niiden seasta: Funeris Nocturnum: Code 666 - Religion Syndrome Deceased. Ei mikään Emperor, mutta toimii minusta aivan helvetin hyvin. Harmi että hajosi.

Tässä nyt päivä meneepi, katsotaan mitä lopussa käy.

Art.