IRC-Galleria

Keskiviikkoko?Keskiviikko 02.11.2005 16:35

Vai niin.
Ilmeisesti koeviikko alkaa huomenissa, tosin minulla on se päivä vapaana, työtä on vasta perjantaina englannin muodossa. Elefanttienkku menee varmaan ihan hyvin, mutta tiistaina (vaiko keskiviikkona?) oleva 7. englannin kurssi on sitten kehnompaa. Syytän kirjaa ja niitä prepositioharjoituksia. Biologian koe jännittää, en tiedä olenko ihan koetasolla valmis, hallitsen asiat, mutta en välttämättä osaisi kirjoittaa tästä kylmiltään koetta.

Ehkä asiat menevät vielä hyvin. En ole kuitenkaan luottavainen. Taas hyvä fiilis, kyllä tästä vielä päivä käy paremmaksi. Jotkin asiat vain tuovat hyvää oloa.

Tänään pitäisi kirjoittaa hakemus päästä Lapinjärvelle kesäkuun toiseen erään. En ymmärrä miksei sinne voi lähettää hakemusta sähköpostilla. Sivari kutsuu, Jyväskylästä olisi kiva saada palveluspaikka, mutta täytyy katsoa paikalliskirjastoa vielä. Työnteko kiinnostaa kuitenkin enemmän kuin koulu.

Kello on 14:28. Olen varma, että jotain pitäisi tehdä, mutta en muista mitä. Jotain olen saanut tehtäväksi. Ehkäpä se vielä palautuu muistiin. Eilen järjestelin levyhyllyn, se on tehty kyllä.

Tarvitsisin kipeästi vahvistinta levysoittimeeni ja uutta levyhyllyä. Ei ne 100+jotain levyä mahdu nykyiseen, vaikkei niin kamalasti niitä levyjä vielä olekaan. Tällä ostovauhdilla kuitenkin pian ei mahdu mitenkään niitä pinoamaan. Todennäköisesti joudun valmistamaan itse sen hyllyn, haluan normaalin kirjahyllyn kaltaisen, en semmoista missä on välit levyille. Siihen on huono sijoittaa uusia hankintoja.

Tarvitsen kyllä muutenkin uutta soittopeliä.

En täysin ymmärrä ihmisten käytöstä. Mistä joku suuteleminenkin on keksitty? Englannin oppikirjassa joskus yläasteella oli, että vauvalle muussattiin suussa ruoka suussa valmiiksi ja sitten syljettiin ruokittavalle. Siitä muka tuli sekin asia. Lähdeteoksen varmuuden voi kyseenalaistaa liian helposti. Ei siinä kyllä mitään, kivaahan moinen.

Eräästä hyvästä lähdeteoksesta kuulin, että suutelo on toiseksi paras keino pitää hampaat puhtaana, harjauksen jälkeen. Harmi, että en tiedä onko ranskalainen tapa parempi kuin normaali. Ehkäpä saan kuulla (kokea?) asiasta vielä. Erittäin hyvä ja hyödyllinen tieto kuitenkin!

Tänään voisi kuunnella vähän enemmän grindcorea tavallisen death metal-kuurin asemesta.

Kello on 14:35. Jatkan myöhemmin.

Art.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.