IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tjuuh... Eli eilen (23.syyskuuta 2006) olin airsoftaamassa ensikertaa elämässäni. Oli todella kivaa ja n. 7 tuntia selvisin ½litralla vettä ja 7 ompulla. Diidididuu... Juuh... Mitäs tässä kertoisi... No vaikka sen, kun Tietiedustelu-Toni oli epäkunnossa niin huristelin pyörälläni jyrkän mäen alas. Ja koska takakäpäläjarruni jarrupala alkaa olla aika kulunut niin meinasin ajaa auton alle. Jeij! Siitten kun olin ehtinyt seisoskella pyöräni kanssa jonkin aikaa ja bongannut 2 keltaista autoa, yhden suksiboksin ja yhden peräkärryn sain juttu seuraa juoppopapasta, joka tuli jutustelemaan minulle. Oli kuuleman menossa ostamaan tupakkaa kaupungista ja ottamaan parit bisset. MIekkonen sanoi minua kauniiksi tytöksi ja sanoi, että on hienoa, kun minulla on ystäviä jonka kanssa jutella ja nauraa, kun kerroin, että odotan ystävää. Se ukkeli kertoi myös, että on pitkäaikaistyötön ja ei saa mistään töitä. Kyllä varmaan sitä miekkosta angstaa ja vatuttaa. Ukkeli kertoi myös, että juopon elämä on paras elämän tapa. Mutta mutta. Sitten Toni tuli ja pelasti minut. Otin pyöräni ja meni Tonin luo. Toni sanoi, että laita pyörä lukkoon ja heitä puskaan. No ihan kiva. No laitoin pyörän lukkoon ja heitin puskaan.

Juu sitten oltiin perillä ja näin. Kaikki pojat siellä olivat todella hauskoja ja olin *tadaa* ainoa tyttö siellä. Tosin ei minua pidetty kauheasti tyttönä ja näin. Kerrankin oli myös paikka missä en tuntenut itseäni nuorimmaksi, koska en ollut nuorin. Hihii. En minä joka pelissä kuollut ja kahdessa pelissä olin vika elossa oleva. Ekassa tälläisessä tapauksessa odotin "kuolemaa" lipas tyhjänä nokkospuskassa... Toisessa taas olin erillaisen oksa ja kasvijätteen muodostamassa kasassa ja meinasin ampua jonkun pois pelistä, mutta en ehtinyt sitä tehdä, kun sain jo sarjatulta käteen. Oikeastaan kaksikin kertaa. Toisessa tapauksessa väijuin jotain tyyppiä ja hypin pajukossa. Kunnes Toni ampui minua käteen sillä sarjatulella. Yhdellä kerralla taas oli aika aukealla paikalla yksi puu turvanani kävin lyhyen taistelun Tonin kanssa, jonka hävisin. Tosin sain sen taistelun ekan kuulan menemään todella läheltä Tonia. Kerran taas oli aika lähellä vihollista ja kun olin nuosemassa amupaan sain kuulan kalloon. No mikäs siinä. Se olikin ainoa peli, mistä poistuin ensimmäisenä.

Juu sitten kun sain sen pyöräni ja laitoin ämbärin kaulaan niin huomasin, et se oli joskatai kumman syystä päällä. No ei mitään. Laitoin kuulokkeet korville ja siellä soi *tadaa* An Café - Maple Gunman. Joo okei. Aika hauskaa.. Sit sen jälkeen järjestyksessä tuli Miyavi - Freedom Fighters. Juu sillon repesin. :D

Illalla kun saavuin pyörälläni kotiin menin koputtamaan enoni oven taakse(joka asuu naapurissani). Pari sekuntia ovella oltuani menin kotona suihkuun ja lievästi sanottuna teki kutaa. Suihkun ja muun sellaisen jälkeen menin sinne enoni luo ja sain hyvää enoni vaimon tekemää pitsaa. Join siinä sitten Novellet ja Jaffat samalla, kun katsottiin enoni vaimon kanssa Huumaa. Sen jälkeen meninkin kotiin takaisin, eikä aikaakaan, kun mami tuli jostain synttäreiltä.

Saldona; mustelmia polvissa, haava polvessa, 2 tikkua vasemmassa peukalossa(joista toista en ole saanut vielä pois), nokkosten pistosten peittämät kädet(jotka kutiavat ihan hirmuisesti) ja sellaisen ajatuksen, että tämän airsoftauksen voisi ihan oikeasti aloittaa.

JEIJ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.