IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jingen suurperheen muksut osa 1Tiistai 03.10.2006 00:16

Juu eli siis tälläinen sarja hommeliini, jossa laitan roolipelihahmojeni esittelyjä tänne. Tylsää? Juu kyllä, mutta pako kehittää jotain tekemistä, joten saatte lukea roolipelihahmoistani >:D Kuvia en taida laittaa.. Haahaa! Mutta juu. Ekana esittelyssä toinen kunnollinen roolipelihahmoni, Dan. Ja siis esittely tehty joskus miljoonia vuosia sitte, oke? Juu ja sit tämä esittely on Furry Roolipeli 2:sta. Nyt teen poikkeuksen ja ajattelin sittenkin laittaa kuvan.


http://img219.imageshack.us/img219/5276/istuvadan1qa.jpg
Siinä se. Tosin Danin tatuointi on tehty liian isolla tussilla... yhyy... Ja en rupea suomentamaan kuvan riimukirjoituksia. Saatte itse selvittää >:D ja kuva on oikeasti tehty miljoonia vuosia sitten... Huhhuh.... Oke, vuoden 2005 lopulla, mutta kuiteskin... Niin ja skannerini raiskaa värejä.com


Nimi: Dan (oikea nimi Daniel) Greenline

Sukupuoli: Miäs

Ikä: 21

Luonne: 100% homo. Erittäin intohimoinen ja käyttää tilaisuutta aina hyväkseen, jos on hyvän näkönen jätkä näköpiirissä. Dan pitää shoppailusta ja Negativestä. Dan on todella päällekäyvä kännissä ja poltaa ainoastaan huppelissa. Dan on kova bilettämään. Välillä Dan osaa olla todella ärsyttävä blondi ja toisinaan oikea lutunen. Dan punastuu aika helposti.( Kawaiii! Awwwww....) <--- Jingen kommentti. Mutta jos joku luulee tämän olevan sellainen tyyppi joka menee jokaisen homon kanssa sänkyyn jonka näkee niin ><'. Hiä pitee kiinni siitä pojasta jonka valitsee. Eikä välttämättä mene sänkyyn ekoilla treffeillä. Juota eka umpikänniin jos yrität. Tosin kerrottaneen että Danilla on hyvä kännipää. Söpöillä pojilla on parhaat saumat. Danille hyvä ensivaikutelma tulee ok/söpöstä ulkonäöstä ja pikku ujoudesta =n.n=.

Laji/rotu: koira/susi furry (akitaa ja sutta)

Menneisyys: Danillä ei ole ollut koskaan tyttöystävää. Ensimäinen seurustelu oli kuitenkin vasta 17 vuotiaana pojan kanssa(nykyään Dan on vapaa). Dan häädettiin pois kotoa, kun hän kertoi isälleen olevansa homo. Tuolloin hän oli 16.

Muuta: Dan käyttää aina liian isoja farkkuja. Hänellä on ruskeat silmät ja tatuointi kädessä. Pituutta Danilla on 189 cm. Jos Daniin haluaa tutstua kannattaa se tehdä, kun Dan on selvinpäin ja mielellään juuri herännyt(siloin hän on yleensä niin unessa, että hän ei tajua oikastaan melkein mitään) Dan on kova tanssimaan hip hopin ja r&b tahtiin. Dan on tanssimisessa pelottavan hyvä. Rooga opetti tanssimaan ja on joskus kursseillakin käynyt. Aina MP3 soitin mukana(käyttää myös nimeä "ämppäri")


Ja kommentit: Aika huono itseasiassa 8( No ihan sama. Vuonna nakki tehty... Pitää päivittää, koska nykyään tuo hyyppä on jo saanut töitä ja tuosta puuttuu, se, että Danillä on ADHD....

Ja nyt soi: Teräsbetoni - Taivas Lyö Tulta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.