IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.08.2007 21:11

Voi äiti parkaa. Hyvin se vielä sulattaa sen, että meikä lähtee 6 pojan kanssa leffaan kattomaan aika äijäleffaa, mutta sitten puhelu kotimatkalla oli sille hiuka liikaa.
"Joo moi voinko mennä Antin luo yöks?"
"Et."
No kuitenkin se lupautu pitkin hampain siihen. Tosin no sitten tulin n. tunniks kotiin ja näin. Sit vähän asioita sumplittua en mennykkää Jessen ja Tonin kaa Antille. Äiti huokaisi helpotuksesta, mutta ei sitä kaukaa kestänyt kun se tajus, et lähen kahtakylä vaille yks yöllä pyörällä Vaajakosken ABC:lle (joka on n. 4-5 kilsan päässä meijä kotoo) Tonin ja Jessen kaa. Sanoin vaa äitille, että tuun ehkä kotiin yöks.
Mutta juu ABC:llä säädettiin ja sit oisko kello ollu lähellä kolmee kun sitten Tonille lähettii siellä ulkorakennuksessa puhuttiin paskaa viiteen asti. Ja en mie viittiny siihen aikaa lähtee pyöräilee niin jäin sinne yöks. No minä nukuin aika huonosti, nyyh... Nukahtelin sellasiks viidekstoistaminutiks kerrallaan ja jokanen uni loppu jollakin tavalla sillee, et huomaan, et Toni ja Jesse on hereillä ja mä meen vessaa. Kiintoistaa. Mutta juu Toni herää viittävaille kaheksan ja mie olin ollu ehkä kymmenen minsaa sillo hereillä, joka on aika ihme. No kuitenkin. Lähen sit kotiin siitä pyörällä ajamaan ja ruokakaupan kautta yrittää pysyy hereillä kun polkee sen 8 kilsaa sieltä Tonin luota. Kymmenen yli yheksän oon kotona ja äiti heräs sillo. Kysy heti ekana, että oonko nukkunu ollenkaan. Sanoin, että ehkä tunnin ja menin punkkaan. Pyöriskelin ekan tunnin ja sitten heräilin puoli yhden aikaan iltapäivällä, lueskelin tunnin FMA:ta ja sit vaivauduin nousee. Ja edellee väsyttää, ei kivaa... Vois kahvikupposen keittää ku eilen join sen vikan Batteryn... Ei kun se oli tän päivän puolella.. Hups

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.