IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 10.11.2007 19:12

No niin. Tänään juhlittiin meikän synttäreitä. Kylässä oli mummot, pappa, kummitäti ja sillee eteenpäin. No lahjat ovat tälläiset:

-Pitkähihanen t-paita (sitä tulen käyttämään vaa jonku t-paidan alla, liian iso kaula-aukko nimittäi)
-vihreitä kuulia (niitä karkkei siis)
-1½ pepsi maxia
- yht. 140 e rahaa.
-Ja sit äippä kustantaa jossai välissä parturin

Tää on ihanaa ku nuo ei tiiä mitä haluun lahjaks eikä ne osaa ostaa nii ne tunkee muutaman setelin kirjekuoreen ja antaa mulle. No hei hyvä vaa. Ei ne ostaiskaa/kustantaiskaa mulle niitä juttuja mitä haluaisin x3 ja sanoin äitillekki, että en minä tiiä mitä niil rahoil teen vaikka ihan hyvin tiiän. Junaliput, oma synttäri lahja itselleni ja sit jää ylimääräst rahaa mangaanki ^^ Äiti tietty luulee et ostan itelleni talvitakin niillä. No niin minun pitäiski, mut on mulla vielä kesätyörahat käyttämättä nii niilhä sen taki vois ostaa. Kyllä minä vielä värjöttelen tolla t-paita, huppari, huppari yhdistelemällä jonkiaikaa.
Ai niin ja tosiaan 15. päivä saan sit uuden lisäosan simssii ku iskä vie miut syömään ja sillee vietetää mun synttäreitä. Tosiaan oli outo tunne ku iskä ei tullu tänää miun synttäreille... Mutta se oli jännää, et ne enemmän ihmetteli et miks minun isosiskoni ja hänen poikaystävänsä eivät olleet tulleet. No sit kuvittelin et viimeistää kahvipöydässä ne huomaa sen asian ku iskän vakio paikka on vapaa. No mutta eihän ne mitää huomannu. Kummitäti vaa istahti siihe eikä kukaa tainnu mainitakkaa miun iskää.. Nyt miettiikin sit et millanen Joulu tulee... Nimittäin et mikä menee sillo vikaa ja mikä on eri tavalla ku aikasempina vuosia (lukuun ottamatta viimevuotta millo oli myös asiat hullusti). Ehkä minä oon vaa liian jääny niihin perinteisiin, mutta sitä muovikuusta minä en vieläkään missään nimessä sulata... Oikee kuusi sen pitää olla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.