IRC-Galleria

Miffu

Miffu

Torsti Hallikainen, gynekologi
Totta kai nyt monet naiset helposti pahoittaa mielensä, kun puhun rahasta ja naisista samassa asiayhteydessä. Tietenkään asia ei pitäisi olla niin, eikä olekaan. Se nyt vaan oli eräs vertaus, joka ensimmäisenä tuli mieleen tuossa tajunnanvirrassa kun kirjoitin tuota tykistökeskitystä tuohon BLOGIIN.

Totta kai olen yrittänyt paljon muutakin. En ole mikään pinnallinen makropaskiainen, joka yrittää juosta vain reiän reunojen perään - ehen. Vaikkakin siaksi minua on viime viikolla kutsuttu. Mutta, jätetään se kommentti omaan arvoonsa ja keskitytään olennaiseen, eli elämään. Ei se niin vakavaa ole, koska kaikki me tätä lukevat ja allekirjoittanut ollaan hengissä! Ja sehän on pääasia, eikö niin? Koska jos sitä vaan on kärsivällinen ja elää omaa elämäänsä, niin kyllä sieltä joku päivä se aurinko paistaa siihen helvetin legendaariseen ja lässähtäneeseen risukasaan. Jotkut tietenkin saattavat kävellä onnensa ohi, niin kuin minäkin tein aikanaan, mutta pitää vaan odottaa että se salama iskisi samaan paikkaan kahdesti. (en tarkoittanut sitten tuolla vertauskuvalla mitään että vanha suola janottaa tms...)

Irc-gallerian pissisplogilla ei maalmaa paranneta, enkä uutta elämänkumppania tällä menolla saa, mutta saanpahan purkaa ainakin tuntojani johonkin tekstilaatikkoon ja toivottavasti saisin jonkun ees hymyilemään näillä lausahduksilla, koska kyllä - olen empaattinen! (empaattinen sika, oink, eiku sori, åink)

Kaikilla meillä on paska fiilis välillä, mutta jos ajattelee asiaa "ison kuvan kannalta", eli think the big picture, niin kyllähän kuulkaas meidän ongelmat täällä Suomen kamaralla on suhteellisen pienet. Ellei satu makaamaan kuolinvuoteellaan tai on juuri kuullut lääkäriltään että Sinulla on Urdulainen KevätKlamydia johon tepsii vain ja ainoastaan Dodo linnun munan valkuainen - sääli että se on kuollut sukupuuttoon ja taitaa olla legendaa koko lintu muutenkin.
Mä jaksan uskoa silti kaiken paskan jälkeen aina siihen parempaan, en halua lannistua, vaikka nyt onkin 38 astetta ja rapiat kuumetta. Miksi helvetissä pitäisi jäädä tuleen makaamaan kun voi onnistua ihan pelkästään elämällä ja toteamalla että jonkun asian ei vaan ollut tarkoitus onnistua? Mulla ei ole onnistunut monikaan asia ja voisin niistä asioista syyttää itseäni loputtomiin, ehkä olen tehnytkin niin, mutta ei se silti estä mua jatkamasta. KOSKA SITÄ KUTSUTAAN OPPIMISEKSI! Harva jätkä enää toisen kerran kusee muuntajaan - jos muistaa ensimmäisen kerran. Mutta olen kuullut eräästä muijasta tosin, joka joskus paskansi.... okei joo, nevermind, se juttu kerrotaan myöhemmin, kunhan keksin sen.

Häntä pystyyn kaikki raggarit, niggarit ja reppulit! Maailmaa ei paranneta irc-galleriassa, se parannetaan elämällä.

tsau mokerot, c ya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.