IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Lepää rauhassa rakas ystävä.Lauantai 28.02.2009 04:23

Olit mulle tärkein.Olit mulle kaikki. Ainoo ystävä kehen pystyin luottamaan 100%. Osasin aina lukee susta millä tuulella olit ja ymmärsin mitä tarkoitit tekemisilläs. Näin ilon sun kasvostas ja surun sun silmistäs. Hellästi tökit turvallas mun käsiä ja hönkäilit poskelleni. Osasit näyttää tuntees todella selvästi.
Olen onnellinen että sain viettää sun kanssas monta ihanaa vuotta, vaikka se tuntuukin nyt liian vähältä. Muistatko kun sairastit ja mä makasin sun karsinassas heinäkasan päällä koko päivän aamusta iltaan pitämässä susta huolta?Muistatko kun laukattiin pellolla ja pukitit ilosta ku pieni varsa? Muistatko ne kaikki hetket jotka vietettiin yhessä? Mä muistan! Enkä unohda niitä IKINÄ. Aika kultaa muistot.
Mä nimeän mun tulevan hevosen sun mukaan.Sä elät mussa aina ja näissä metsissä,tallissas ja muissa laumasi jäsenissä. Jätit syvät jäljet meihin kaikkiin. Parempaa ystävää ja joka päiväistä kumppania ei olis voinu ees toivoa.Rakastit kaikkia, niinkuin kaikki myös sua. En pysty sanoin kuvaamaan miltä tuntuu menettää sut. Olit mun perhettä. Kulje mun kanssani.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.