IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

syömishäiriöTiistai 21.01.2014 14:53

Mä olen viime aikoina miettiny tätä mun syömishäiriötä. muistan kun vuosi sitten meinasin joutua osastolle hoitoon koska painoin silloin vaan 45 kg ja oli todella alhaiset verenpaineet. Nyt tilanne on eri. olen lihonut noin 6 kg ja verenpaineet on myös nousseet. mikä on hyvä. nyt mua vaan pelottaa se että lihon jonnekkin 60 kg. vuosia sitten painoin noin paljon. se johtui leponexista. se nostatti painoa.
aloin silloin vähentämään ruoka annoksia ja hiljalleen mun paino tippu johonkin 50 kiloon. ja vuosi sitten olin todella ali painoinen.
olen sen nyt huomannut että oon alkanu katsomaan mitä oikeen syön. ja sen myös olen huomannut että en halua kauheasti lihoa.oon päättänyt sen että viikolla syön normaalisti tavallista ruokaa ja herkuttelen sitten viikonloppuisin. En todellakaan halua luopua kokonaan suklaasta tai siideristä. täytyyhän sitä välillä herkutella :)
Eilenä oli hyvä tunti salilla. teki hyvää. Tänään olen menossa pelamaan sählyä :) odotan innolla. olen sen huomannut että kaikki mun asiat on tällä hetkellä tasapainossa. paitsi syömisessä voi olla paljon muutoksia. hyviä ja huonoja hetkiä. sen kanssa pitää nyt taistella. En parane todellakaan hetkessä. siihen menee vielä aikaa.
päivä kerrallaan mennään.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.