IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu ohitse.Sunnuntai 02.02.2014 13:58

se olisi taas viikonloppu ohitse. arki alkaa huomenna taas. Meen kuntosalille. Mulla on huomenna taas verikokeet. pitää lähteä terveyskeskukseen tuossa aamu päivällä. ainakin tulee lenkkeiltyä koska sinne on 3 kilsan matka.
poikaystävä soitteli eilenä ja kertoi että ihan hyvin on mennyt siellä reissussa. ikävä on sitä. se lupasi tulla ensi viikolla käymään joku päivä :) odotan kovasti<3 Eilinen päivä meni tosiaan vaan koneella ollessa ja katoin animee. putous oli eilenä aika hyvä. tuli naurettua.
vitsi tää tammikuu on mennyt ihan tajuttoman nopeasti. kevät tulee kohta.. :) odotan sitä kovasti. ja kesää. pääsee taas moottoripyörän kyytiin. mä hauaisin kovasti päästä laivalle. mun parhaan kaverin kanssa hieman suunniteltiin että joskus voisi lähtee. vähän bilettämään. no ehkä jonakin päivänä. onhan tässä vielä aikaa suunnitella. Muistin juuri että yhellä mun kaverilla on taas ystävänpäivä pippalot. tuossa 15 päivä tätä kuuta. kaikki mun parhaat kaverit on siellä. odotan innolla. ehkä juon siellä. se vähän riippuu.
Toivottavasti ensi viikosta tulee hyvä viikko. uskon ainakin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.