IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tupakan polttoLauantai 22.02.2014 14:11

ihanaa kun saa nukkua pitkään :) heräsin tuossa jokin aika sitten ja keitin kahvia. Tänään ei tapahdu mitään erityistä. käyn tuossa iltapäivällä kylillä,katson jonkin leffan tänään ja olen koneella. ostin eilenä robbarista sipsii niin on leffa naposteltavaa. suklaatakin on.
Animet pitää myös katsoa tänään. niin pysyy kärryillä. Mun vatsakin on nyt paremmassa kunnossa. sain eilenä hammaslääkäri laskun..46 euroa! yhden reiän takia. No mä maksan tuon laksun varmaan jo tänään niin saa sen pois alta. Mun pitäisi myös vähän siivota. mulla on kiva tiski vuori ja mun vaatteet on siellä sun täällä.
En ole onneksi vielä sortunut tupakan polttoon. se on ollut aika lähellä. mä pääsen sen yli. sitten kun olo on taas tasainen niin ei enää tee mieli tupakkaa. kyllä mä selviän. Yritän ajatella silleen että tupakan poltossa ei ole mitään järkeä. menee vaan rahaa hukkaan ja haisee pahalle. onneksi lopetin silloin tupakan polton. Tein sen omasta tahdosta. Aloin syömään nicorette purkkaa ja onnistuin lopettaa.
kun ei polta niin säästyy rahaa ja voi ostaa jotain kivaa tai kallista :)
Mielummin käytän rahaa shoppailuun. enkä tupakkaan. pysyy myös terveenä kun ei polta. jotkut polttaa toiset ei. me kaikki ollaan erilaisia.
Muistin juuri että mä tapaa mun uuden lääkärin tuossa maaliskuun alussa. 3.3 meillä on keskustelu silloin. saa nähdä että millainen lääkäri se on. ja voiko siihen luottaa. Yritän ajatella positiivisesti että hyvin se menee. jutellaan varmaan enimmäkseen mun voinnista. Mutta. En ala nyt sitä miettimään. se on vasta myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.