IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lämmin ^_^Torstai 20.03.2014 15:14

torstai. huomenna alkaa viikonloppu! :) jee. kävin äsken robbarissa pyörimässä. ostin palmolive suihku saippuan,ponnareita,kynsilakan poisto ainetta, ja kasan suklaata. ihana ilma on ulkona. ja lämmin^^
mä näin tänään onneksi aamulla lemmen viemää mitä en nähnyt eilenä. tänään pitää katsoa illalla.
tänään voisi lakata kynnet pinkin väriseksi. piristävä väri. nyt pystyn poistamaan vanhat kynsilakat pois kun ostin sitä ainetta. ostin mirame kynsilakan poistoainetta. oli kyllä kallis purkki. yli 2 euroa. ja se on vielä pieni pullo. mutta no. pääasia on että saa vanhat lakat pois.
hyvin olen ollut kärsivällinen näitten mun hiusten kanssa. aijon kasvattaa omaa väriä takaisin. en ole värjännyt mun hiuksia vuoteen.
ja onneksi nää saa aina ponihännälle tai nutturalle. jos hiukset alkaa ärsyttää. aijon kasvattaa tosi pitkät hiukset.
viikonloppuna voisi katsoa pari leffaa. mulla on katsomatta: "roskis prinssi" ja "leijonasydän" kummatkin suomalaisia leffoja. ja animee pitää katsoa tottakai viikonloppuna. puhuttiin kaverin kanssa että käytäisiin lenkillä viikonlopun aikana. nyt kun upea ilmakin :)
ai niin pitää käydä katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa. pitäisi maksaa yksi lasku. kun olen maksanut sen niin sitten olen maksanut kaikki tän kuun laskut. argh. pitäisi pestä taas pyykkiä. tänään en ainakaan pese. varmaan tuossa huomenna. tai viikonloppuna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.