IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon liput meni nopeasti.Torstai 18.04.2024 04:57

Ei saatu kaverin kanssa desucon lippuja kaikki meni hetkessä en yhtään ihmettele koska desucon on aika suosittu tapahtuma tällä hetkellä no mulla ja kaverilla oli varasuunnitelma että jos ei päästä desuconiin niin teemme shoppailureissun puolenkuun pelit liikkeeseen. Onneksi mulla on kuvia ja hyviä muistoja niistä desucon tapahtumista missä olen ollut aiemmin sekä ostanut sieltä vaikka mitä pokemon ja animekrääsää.
Ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan taas tänään nyt kun on innostusta mulla on koneella muutama sarja mitä en ole katsonut. Kohta alkaa uudet animesarjat kesällä saa nähdä tuleeko jotain hyviä taas. Menen tänään päivällä treenaamaan taas salille kun on aikaa silloin onneksi kuntosalille kävelee täältä kotoa alle viidessä minuutissa. Ajattelin jatkossa käydä torstaisin en enää keskiviikkona voi vaikka vaihdella noita päiviä koska menee treenaamaan vähän vaihtelua. Siivosin jo eilenä niin mun pitää enää pestä pyykkiä innostuin siivoamaan heti kun tulin töistä.
Olo on hyvä edelleen ei ole ahdistanut yhtään vähän on ollut väsynyt olo mutta kyllä se siitä kun kohta alkaa viikonloppu niin saa kerättyä voimia. Menen poikaystävän luokse varmaan sitten vappuna tai vapun jälkeen. Odotan innolla että näemme taas kyllä tää aika menee nopeasti. Rahatilanne on se että selviän juuri ja juuri tämän kuun lopun takuueläke tulee kohta niin saa sitten maksettua loput laskut mitä on tullut. Tästä tulee hyvä päivä innolla treenaamaan taas olen jo valinnut treenivaatteet ja tänään treenaan vatsa ja jalkalihaksia niinkuin viimeksi. Ajattelin viikonloppuna lenkkeillä jos on hyvä sää niin siinä tulee samalla askelia. Vien nyt pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia sekä samalla voisin etsiä uusia hyviä animesarjoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.