IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

markkinat ^^Keskiviikko 02.04.2014 15:09

tänään olen lähdössä lahteen markkinoille. menen vaan katselemaan. en aijo ostaa mitään. yritän säästää rahaa. me lähetään yhen porukan kanssa sinne. mun kaveri lähtee mukaan.
illalla menen taas kuntosalille ihmettelemään. tänään en pysty skypettää poikaystävän kanssa koska hän on kaverin luona maalaamassa pyöräänsä. aijon kyllä soittaa illalla pika puhelun ja kyselen että miten siellä menee :)
tänään aijon siivoilla. tuossa kun olen tulossa salilta niin on alkaa siivota. Huomenna on joo taas verikokeet. ja sydän filmi. tää on toinen kerta kun multa otetaan sydän filmi. katsoo onko kaikki hyvin. ihan varmasti on. nou hätä. Eilen illalla mulla taas ihme olo kun olin kaverilla. meinasin taas saada jähmettymis kohtauksen. mutta onneksi se meni ohi. odotin vaan rauhassa ja hengitin syvään.
sain kyllä onneksi nukuttua viime yön. voi olla että olen orimattilassa viikonlopun taas. katsoo että onko millaisessa kunnossa. jos on hyvä olo niin lähden ehkä viikonlopuksi poikaystävän luokse. katson nyt päivän kerrallaan. tai sitten lepäilen orimattilassa. ainakin mun yksi kaveri on maisemissa niin voi sen kanssa viettää aikaa.
katsoo nyt. tällä hetkellä on ihan hyvä fiilis. :) pääsee taas lahteen ihmettelemään ja katselemaan. vähän vaihtelua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.