IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse <3Perjantai 23.05.2014 15:13

viikonloppu vihdoinkin ! :) olen lähdössä poikaystävän luokse viikonlopuksi. käydään kaupassa ostamassa ruokaa ja juotavaa. itse juon vaan kivennäisvettä ja limua. ei tää tällä hetkellä mieli mitään alkoholi pitoista juotavaa. mut tullaan hakemaan parin tunnin päästä. pitää vielä pakkailla ja siivota vähän. poikaystävä kävi eilenä mun luona kylässä. tuli omalla moottori pyörällä. oli saanut sen kuntoon.
oli kivaa olla taas sen kyydissä.
olo on ihan jees tällä hetkellä. kiva olla viikonloppu jossain muualla.
tulen taas sunnuntaina takaisin orimattilaan.
ruoka ei ole nyt kauheasti maistunut. on ollut niin kuuma. pitää juoda paljon nestettä. ostan varmaan muutaman kivennäisvesi pullon kaupasta. päälle laitan yhden mekon ja sandaalit. ja tietysti guess laukku. ihanaa kun on kesä niin pääsee käyttämään ihania kesä vaatteita ja on kevyempi olla. ei tarvi olla edes sukkia jalassa.
lakkasin tänään mun varpaan kynnet pinkin väriseksi.
nyt ne on kivan näköiset. kiva menkat alkaa taas viikon päästä. niitä odotellessa. mutta nyt en mieti yhtään niitä. keskityn nyt tähän päivään ja viikonloppuun. pakkaan varmaan taas liikaa vaatteita ja käytän vaan yhtä. otan mukaan varmuuden vuoksi farkku mini hameen. ja pari toppia. on sitten vaihto vaatteita.
katsoin tänään loppuun sinkku elämää 2 leffan. vitsi se on hyvä. oon varmaan jo nähnyt sen kolme kertaa enkä koskaan kyllästy.
tänään kun käy kaupassa niin ostan sitä uutta fazerin mustikka suklaata. koittaa onko se hyvää. varmaan on :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.