IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

poikaystävän luokse. ^^ <3Lauantai 28.06.2014 14:38

tänään olen lähdössä todennäköisesti poikaystävän luokse yhdeksi tai pariksi yöksi. pitää kysyä ohjaajilta että voinko tulla vasta maanantaina. en tiedä että onnistuuko.
pitää laittaa kämppää kuntoon kun lähden. tiskata tiskit ja pedata sänky. ja pakata. voi olla että tulen syömään huonosti lomilla.
on semmoinen tunne. mutta teen parhaani.
syön mitä pystyn. kivennäisvettä tulee varmaan juotua paljon lomilla. ostan taas muutaman pullon koska en juo alkoholia.
eilenä olin taas parhaan kaverin luona viettämässä iltaa. katsottiin hauskat kotivideot ohjelmaa ja jotain ihme leffaa.
menin nukkumaan jo ennen kymmentä. aamupalalle menin yhdeksältä ja sen jälkeen nukuin pari tuntia. heräsin ennen yhtätoista.
keitin kahvia. kohta varmaan juon teetä perään. ai niin. tee on loppu. argh. pitää sitten juoda poikaystävän luona. ja jos käydään kaupassa tänään niin voisi ostaa itselle sitä teetä. mulla on hyvä fiilis tällä hetkellä. mä näin eilenäkin poikaytsävää. käytiin ruoka kaupoissa pyörimässä. s-marketissa ja lidlissä. poikaystävä osti ruokaa itselle.
samalla reissulla ostin itselle kivennäsivettä.
ai niin. pitää käydä pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on rahaa. varmaan ihan sopivasti. pitää katsoa mitä ostaa.
varmaan jotain ruokaa. poikaystävälle pitää antaa vähän bensarahaa kun se tulee hakemaan minut. apua. nyt iski vaate kriisi. mitä pistän päälle? nyt kohta alan kaivamaan vaate kaappia.
varmaan laitan jonkun topin ja housut. suihkussa pitää myös käydä.
guess laukun otan ainakin mukaan. en ole vähään aikaan käyttänyt sitä. pitää ostaa suklaata ja sipsiä ainakin kun menemme kauppaan.
on sitten syötävää jos katsotaan joku leffa. animea pitää varmaan katsoa tänään tai huomenna. jos on aikaa. otan kannettavan mukaan. se on mulla aina mukana jos lähden jonnekkin. poikaystävällä on langaton netti mitä voi käyttää. voi olla koneella :)
tänään varmaan tulee valvottua. otan lääkkeet vasta myöhemmin illalla. ja huomenna voi nukkua pitkään :) poikaystävä varmaan herää ennen minua. mä olen semmoinen nukkuja että nukun melkeen aina viikonloppuisin kahteentoista asti.
ei ole kiire minnekkään. mutta nyt. kämppä kuntoon ja suihkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.