IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

suklaa ja sipsi kiintiö täynnä.Maanantai 30.06.2014 16:36

sunnuntai. mukava viikonloppu ollut poikaystävän luona. tänään pitää palata takaisin orimattilaan karissimoon. illalla menen parhaan kaverin luokse vielä kylään :) tuli valvottua eilenä johonkin yhteentoista.
ja heräsin tänään puoli yhdeltä. söin äsken mikro ruoan ja ruisleipää. sekä teetä. eilenä tuli syötyä ihan tajuttomasti suklaata ja sipsii.
nyt kiintiö on täynnä. herkuttelen seuraavan kerran ensi viikon viikonloppuna. tajusin juuri että mulla on taas kohta veri kokeet.
varmaan ensi viikolla. ohjaajat aina varaa ajan sinne ja ilmoittaa mulle koska ja mitä aikaa pitää mennä.
ajattelin nyt tehdä silleen että nostan kerran kuussa 50 euroa säästöön. lokakuuhun asti. ajattein sillä rahalla ostaa uuden kalliin laukun. en vielä tiedä että onko se guess vai joku muu. mutta kallis silti.
käyn varmaan sokoksessa eka katselemassa sitä laukkua. tai ehkä tilaan sen netistä. en malta odottaa <3 tahtoo sen heti.
ja odota sitäkin innolla kun pääsee taas kunnolla shoppailemaan lahteen :) kavereitten kanssa. pitää alkaa suunnittelemaan.
tässä viikonlopussa on ollut se hyvä puoli että mulle ei tullut sitä huonoa oloa. mutta se voi olla että se saattaa iskeä huomenna.
tai yli huomenna. sitten taas itketään. mutta se helpottaa mun oloa kun on saanut kunnolla itkettyä. mulla on pakastimessa jätskiä niin syön niitä sitten kun olo on masentunut. jätski ymmärtää. ja suklaa.
ensi viikolla alan kunnolla lenkkeilemään. joko yksin tai kaverin kanssa. toivottavasti ei sada paljon vettä. saa nähdä koska alkaa helteet. tajusin juuri että en ole hankkinut uusia bikineitä. ne voisi hankkia myös ensi kuussa kun tulee rahaa. seppälässä näkyi ihan kivan näköisiä bikineitä. pitää mennä sovittelemaan.
värillä ei ole kauheasti väliä. kunhan ne näyttää hyvältä päällä.
yritän mennä uimaan tänä kesänä. jos uskallan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.