IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kirpputori.Keskiviikko 16.07.2014 18:27

sateinen päivä. käytiin lahdessa yhellä kirpiksellä. löysin sieltä eurolla hienon angry birds paidan. muuta en löytänyt. pyörin siellä mun parhaan kaverin kanssa. kaveri ei löytänyt mitään.
siivosin äsken kämppää. niin huomenna ei ole paljon siivoamista. eilenä mulle tuli huono olo ilalla. tuli syötyä ihan liikaa eilenä ja sekin pisti ahdistamaan. yritin liikaa. mun mielikuvitus laukkasi eilenä. kuvittelin kaikkea. ja itkuhan siinä tuli. juttelin yhden ohjaajan kanssa iltapalan jälkeen ja se vähän helpotti oloa. itkin siinä samalla. sain rauhottavan varmuuden vuoksi. mutta en tarvinnut sitä onneksi. iltalääkkeet pisti väsyttämään niin nukuin hyvin. tänään on ollut paljon parempi päivä. pinna ei ole onneksi enää kireällä.
ja onneksi sataa vettä. ei ole kamalan kuuma.
kohta on taas viikonloppu. saa nähdä että missä olen silloin. jos voin huonosti niin jään tänne karissimoon viikonlopuksi. olo tila voi vielä muuttua ennen sitä. oon leikkiny mun uudella kännykällä tänään. kattelin vähän animea. eilenä käytiin poikaystävän kanssa siellä robbarissa niin sielä oli onneksi myynnissä niitä muistikortteja. maksoi 17 euroa. 16 gigan muisti. saa kaikki musat siihen korttiin. nyt voi kuunnella musaa. ajattelin että olisin mennyt tänään käymään apteekissa mutta sataa vettä. menen huomenna viimeistään. voisi nyt katsoa pari jaksoa animea. ruokailu on tunnin päästä. meillä on jotain kana ruokaa. varmaan ihan hyvää.
ilta meneekin taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää, skypetystä poikaystävän kanssa, ja sitten taas parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. ainakaan ei ole yksinäistä :)
ja illalla ajoissa nukkumaan. jaksaa sitten taas huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.