IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai.Perjantai 18.07.2014 15:14

perjantai. en ole vielä tänään lähdössä minnekkään. huomenna ajattelin mennä poikaystävän luokse. ja olisin maanantaihin asti. jos se käy ohjaajille. tunnin päästä meillä on paja tunti. ollaan ulkosalla ja pelataan pelejä. kahteen asti. käytiin meillä oli aamulla naisten ryhmä niin käytiin mega myynti arenalla. en löytänyt mitään.
eilenä mulla oli hieman huono päivä. masensi jotenkin. mutta illalla musta tuli paljon iloisempi :) kiitos kavereitten.
mulla on ihan tajuttoman lämmin. illalla mä käyn lenkillä. ja robbarissa hakemassa juotavaa. kivennäisvettä.
joudun katsomaan lemmen viemää yksin koska kaveri ei ole maisemissa. ilta meneekin sitten tietokoneen äärellä. ja katson telkkua samalla. huomenna saa nukkua pitkään. menen ensin yhdeksältä aamupalalle ja sitten takaisin nukkumaan pariksi tunniksi.
tänään yritän ajatella positiivisesti. ja varmaan tää yksin olo tekee ihan hyvää. rauhottuu hieman.
tänään katson varmaan taas animea. jos en keksi muutakaan. ja katson true bloodia. illalla skypetän poikaystävän kanssa.
on jotain juttu seuraa. ihanaa kun ei tarvi pestä pyykkiä.
voi vaan olla. huomenna menee taas rahaa jos menen poikaystävän luokse. pitää ostaa ruokaa ja juotavaa. tilillä on vielä ihan kivasti rahaa. riittää ainakin. ensi viikolla pitäisi tulla se yli sata euroa.
saa maksettua yhden laskun niin sitten on kaikki tän kuun laskut maksettu. paja tunnin jälkeen voisi juoda teetä. ja olla taas koneella.
ruokailuun asti. en muista että mitä meillä on ruokana.
ruoan jälkeen lähden sinne lenkille. ja lenkin jälkeen suihkuun ja sitten alan katsomaan lemmen viemää. pääsee kuuntelemaan uudella puhelimella musiikkia kun menen lenkille.
toivottavasti se ei syö kauheasti akkua. no sen näkee sitten lenkin jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.