IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

psykologille tänään.Maanantai 04.08.2014 13:36

maanantai. tänään pitää mennä iltapäivällä psykologille. juttelemaan. aijon mennä pyörällä sinne.
illalla taas aujon lähteä lenkille. käyn varmaan samalla kaupassa.
varmaan on tajuttoman kuuma. otan vesipullon mukaan.
tänään jaettiin taas viikon lääkkeet dosetteihin. ai niin kun menen psykologille niin pitää sanoa että uusii tuon leponex lääkkeen. pitää sitten hakea sitä jossain vaiheessa. tänään en ole menossa ompelu ryhmään. psykologin aika on siihen aikaan. jee. tänään on tullut rahaa. pitää käydä katsomassa pankin sivuilta että paljon mulle nyt tuli. varmaan jotain yli sata euroa. torstaina tulee lisää rahaa.
pitää maksaa tällä viikolla taas laskuja. mulla on kiva tiski vuori. pitäisi tiskata. teen sen tänään jossain vaiheessa. on sitten puhtaita kuppeja.
eilenä katsoin muutaman jakson clannad animea. tänään voisi katsoa lisää. hyvä anime :) onneksi siitä on tullut myös toinen kausi niin on katsottavaa. eilenä tuli taas itkettyä. itkin jotain kolme kertaa eilenä.
itkeminen onneksi helpottaa mun oloa. ei ole sen jälkeen kireää oloa.
nyt kun olen alkanut lenkkeillä niin sekin helpottaa oloa.
tulee hyvä fiilis lenkin jälkeen :) ja pääsee sen jälkeen ihanaan kylmään suihkuun. tänään tulee taas lemmen viemää. pitää katsoa. en enää muista että mihin kohtaan se jäi. tänään selviää kun katsoo.
eilenä katsottiin taas parhaan kaverin kanssa vain elämää. se oli vika jakso. oli aika hauska. oon nähnyt sen varmaan kolme kertaa. syksyllä alkaa sitten uusi kausi. tunnin päästä mulla on ruoka. ruokana oli vissiin riista käristystä. ihan hyvä ruoka. päivällisenä on manna puuroa. yritän parhaani mukaan syödä. aina kun on kamalan kuuma niin ruoka ei kauheasti maistu. täytyy syödä ettei vaan pyörry. ja juoda paljon vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.