IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

lämmin tiistai.Tiistai 05.08.2014 13:52

eilenä tuli käytyä psykologin luona. juteltiin mun voinnista,syömisestä,tulevaisuudesta. ja että millaisen elämän haluan elää. oli ihan mukava keskustelu. psykologin jälkeen kävin kaupassa.
ja eilen illalla kävin lenkillä.
menin sen jälkeen kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. tänään se mun kaveri tulee mun luokse katsomaan lemmen viemää.
eilen illalla mun mielikuvitus laukkasi taas aivan liikaa. se pisti mut itkemään ja menin ohjaajan luokse juttelemaan. otin rauhottavan ja nukahdin melkein saman tien. menin vielä illalla parhaan kaverin luokse katsomaan telkkua. en halunnut olla yksin. nyt fiilis on vähän parempi. väsyttää vähän. iltapäivällä on taas lenkki. pääsee hikoilemaan ulos. menen sen jälkeen todellakin suihkuun. pitää juoda paljon vettä. aijon ottaa vesipullon mukaan sinne lenkille. sen jälkeen mun ei tarvi mennä erikseen enää lenkille.
ruoka on kohta. meillä on jotain kana ruokaa. varmaan ihan syötävää.
ei kyllä ole kauhea nälkä. yritän syödä jotain edes.
joo eilenä rahaa oli tullut. ainakin yli 200 euroa. yli huomenna tulee lisää. pitää ensin maksaa kaikki laskut ja katsoa sen jälkeen paljon jää.
katsoin aamulla true bloodia hieman. äsken join kahvia.
myöhemmin aijon juoda teetä. saa nähdä huomenna että mitä meillä on ohjelmassa. varmaan taas mennään jonnekkin karissimon kanssa. toivottavasti johonkin kivaan paikkaan.
aijon lähteä viikonlopuksi lomille. ellei tule jotain muuta.
katson ehkä animea tänään. jos jaksan. clannadia voisi katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.